zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Cena 910 EUR/14dni co daje nam 65 EUR/dobę
Darmowe WIFI działa w apartamencie i nawet na plaży

Polecam apartamenty i okolice, bajka

Aneta.K napisał(a):My w ty roku mamy już zarezerwowane tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zobaczymy jak będzie
pumis a jak wrażenia?
Mikolaj napisał(a):Ciekawy swiata napisał(a):Odpisał ale 90 E to przesada a może ja chcę za tanio ?
... jak poszukiwania, ja już sobie Brele odpuściłem ze względu na ceny, ale Tucepi chyba nie lesze - min.20E od osoby
peter_pieper napisał(a):Mikolaj napisał(a):Ciekawy swiata napisał(a):Odpisał ale 90 E to przesada a może ja chcę za tanio ?
... jak poszukiwania, ja już sobie Brele odpuściłem ze względu na ceny, ale Tucepi chyba nie lesze - min.20E od osoby
Ciekawy jestem co mi poodpisuja,wyslalem ok.10 zapytan 2+2 do Breli.Nie spodziewam sie cudow ,ale E100 jak niektorzy pisza to przesada..
Mikolaj napisał(a):peter_pieper napisał(a):Mikolaj napisał(a):Ciekawy swiata napisał(a):Odpisał ale 90 E to przesada a może ja chcę za tanio ?
Ciekawy jestem co mi poodpisuja,wyslalem ok.10 zapytan 2+2 do Breli.Nie spodziewam sie cudow ,ale E100 jak niektorzy pisza to przesada..
...ja szukałem dla 7os. i duuupa... (albo zajęte - w sierpniu - albo 160E i daleko do plazy) a poza tym ciężko będzie mi przebić Promajne gdzie bylem ostatnio urokliwe miasteczko (za18E/os 2010r w sezonie)
pumis napisał(a):Aneta.K napisał(a):My w ty roku mamy już zarezerwowane tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zobaczymy jak będzie
pumis a jak wrażenia?
Gratuluję wyboru !, jestem ciekaw jaką cenę podała w tym roku ?
Nam się bardzo podobało i chętnie odwiedzimy Tucepi po raz trzeci
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje