Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty w Tucepi

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pumis
Croentuzjasta

Postnapisał(a) pumis » 29.12.2011 00:35

Koniec czerwca 2011,

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Cena 910 EUR/14dni co daje nam 65 EUR/dobę

Darmowe WIFI działa w apartamencie i nawet na plaży :-)

Polecam apartamenty i okolice, bajka :-) Pierwsza "Konoba" to budynek obok i jest godna polecenia.
Mikolaj
Odkrywca

Postnapisał(a) Mikolaj » 25.01.2012 13:37

Ciekawy swiata napisał(a):Odpisał ale 90 E to przesada a może ja chcę za tanio ?

... jak poszukiwania, ja już sobie Brele odpuściłem ze względu na ceny, ale Tucepi chyba nie lesze - min.20E od osoby :(
Aneta.K
Cromaniak

Postnapisał(a) Aneta.K » 25.01.2012 13:43

My w ty roku mamy już zarezerwowane tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zobaczymy jak będzie :)
pumis a jak wrażenia? :)
pumis
Croentuzjasta

Postnapisał(a) pumis » 25.01.2012 13:48

Aneta.K napisał(a):My w ty roku mamy już zarezerwowane tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zobaczymy jak będzie :)

Gratuluję wyboru !, jestem ciekaw jaką cenę podała w tym roku ?
Nam się bardzo podobało i chętnie odwiedzimy Tucepi po raz trzeci :-)
anubis2423
Cromaniak

Postnapisał(a) anubis2423 » 25.01.2012 14:09

Aneta a jaka cyfra za ten apartament?????
anubis2423
Cromaniak

Postnapisał(a) anubis2423 » 25.01.2012 14:12

no i w jakim miesiącu??? bo zastanawiałem nad Brelą ale tam drogo jak cholera.może podpowiecie ile eurasków za dobę w sezonie dla rodziny 2+1 było by do przyjęcia???bo rozpiętość cen jest duża.pozdro
peter_pieper
Globtroter

Postnapisał(a) peter_pieper » 25.01.2012 14:44

Mikolaj napisał(a):
Ciekawy swiata napisał(a):Odpisał ale 90 E to przesada a może ja chcę za tanio ?

... jak poszukiwania, ja już sobie Brele odpuściłem ze względu na ceny, ale Tucepi chyba nie lesze - min.20E od osoby :(

Ciekawy jestem co mi poodpisuja,wyslalem ok.10 zapytan 2+2 do Breli.Nie spodziewam sie cudow ,ale E100 jak niektorzy pisza to przesada..
anubis2423
Cromaniak

Postnapisał(a) anubis2423 » 25.01.2012 14:50

nie no 100 euro do przesada!pozdro
Mikolaj
Odkrywca

Postnapisał(a) Mikolaj » 25.01.2012 16:01

peter_pieper napisał(a):
Mikolaj napisał(a):

Ciekawy jestem co mi poodpisuja,wyslalem ok.10 zapytan 2+2 do Breli.Nie spodziewam sie cudow ,ale E100 jak niektorzy pisza to przesada..

...ja szukałem dla 7os. i duuupa... (albo zajęte - w sierpniu - albo 160E i daleko do plazy) a poza tym ciężko będzie mi przebić Promajne gdzie bylem ostatnio urokliwe miasteczko (za18E/os 2010r w sezonie) :)
peter_pieper
Globtroter

Postnapisał(a) peter_pieper » 25.01.2012 16:19

Mikolaj napisał(a):
peter_pieper napisał(a):
Mikolaj napisał(a):

...ja szukałem dla 7os. i duuupa... (albo zajęte - w sierpniu - albo 160E i daleko do plazy) a poza tym ciężko będzie mi przebić Promajne gdzie bylem ostatnio urokliwe miasteczko (za18E/os 2010r w sezonie) :)

Tez o niej myslalem ladnie i spokojniej..
Najtansza oferte mam z Breli za E850 10dni 2+2.150m od plazy b.dobry standard
link powyzej dla zainteresowanych.
oferta cieplutka z przed godziny.aha lipiec od 7-17
Aneta.K
Cromaniak

Postnapisał(a) Aneta.K » 26.01.2012 10:55

pumis napisał(a):
Aneta.K napisał(a):My w ty roku mamy już zarezerwowane tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zobaczymy jak będzie :)

Gratuluję wyboru !, jestem ciekaw jaką cenę podała w tym roku ?
Nam się bardzo podobało i chętnie odwiedzimy Tucepi po raz trzeci :-)

Witam ponownie :)
Za ten apartament z linku 2+1 płacimy w drugiej połowie sierpnia 60 E.
Pozdrawiam.:)
anubis2423
Cromaniak

Postnapisał(a) anubis2423 » 26.01.2012 11:19

no to cena do przyjęcia :P zawze by się chciało taniej :P ale nie zawze idzie :P :P :P pozdro
nur
Globtroter

Postnapisał(a) nur » 07.03.2012 15:18

ja mam zaklepaną kwatre tutai zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
w sierpniu 100 E za 4 osoby
gigant
Podróżnik

Postnapisał(a) gigant » 11.03.2012 09:13

Przy samej plaży, co prawda mieszkałem w apartamencie obok ale ten oglądałem i był o niebo lepszy. A z restauracji polecam Gajetę.
kuzii
Globtroter

Postnapisał(a) kuzii » 12.03.2012 22:15

Witam :) To i ja coś dorzuce od siebie :D kwater szukałem tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Miała być Brela :) ale zrezygnowałem i wyszło że pierwszy wyjazd do Chorwacji bedzie do Tucepi :D Więc wypoczywam z rodzinką tutaj: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link już wszystko załatwione i potwierdzone :D teraz zostało cierpliwie poczekać do 26 sierpnia,już niemoge sie doczekać.. :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartamenty w Tucepi - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies