Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ja moge dać namiar na dom w którym w zeszłym roku mieszkałem bardzo miła właścicielka. Na górze dwie osobne sypialnie wspolna lazienka kuchnia pokój gościnny. Na dole 2 sypialnie 2 lazienki. Troche daleko do wody okolo 1 km.
a ja bylem niedawno a drage w apartamencie KIKO i bardzo polecam - w pokoju lazienka, tv, balkon, mozna zrobic sobie grilla, bardzo mili wlasciciele jak coś to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl