Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty w Chorwacji z obsługą "po polsku" ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
oz
Odkrywca
Apartamenty w Chorwacji z obsługą "po polsku" ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 10.02.2008 21:34

Czy ktoś z Was zna apartamenty w Chorwacji z obsługą "po polsku" lub prowadzonych przez Polaków, małżeństwa polsko-chorwackie itp. Znajomy zapytał mnie ale ja nie znam :?: - mimo iż uważam że "bariera językowa w tym kraju nie istnieje... :D Jeżeli tak to proszę o namiary www,e-mail, tel .
oz
Odkrywca
Coś znalazłem ....

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 10.02.2008 21:48

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Darek&Regina
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek&Regina » 10.02.2008 22:12

Np. adres zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. ceny OK
Agencja mieści się w mieście Pag i jest prowadona przez Polkę na stałe mieszkającą w tym mieście. Uważam, że warto skorzystać z jej agencji. Byliśmy z rodziną w 2007 roku i chwalimy sobie tą miejscowość. Jej mąż wytłumaczył nam gdzie znajdują się fajne plaże takie kameralne no naprawdę super. Miejscowości, miasteczko urokliwe z zabudową średnowieczną, knajpki, targ, porcik, supermarket, wieczorami odbywają się różne tutejsze atrakcje dla turystów jak śpiewy marynarzy, koncerty, folklor. Mając samochód można sobie zrobić fajne wycieczki np. do Zadaru, Nin-biskupstwo, Paklenica, Povljana-plaża piaszczysta, ale nie polecam tłok i przez piach woda mętna, do Metajny, trójkąt Paski, gdzie im UFO wylądowało :P , Metajny, do miasteczka Lun, gdzie gaje oliwne i świat się kończy 8), a z Novalja wycieczka katamaranem jednodniowa na Rab. No co ja będe pisał trza jechać i zobaczyć 8O 8O 8O .
Jadąc na Pag byłem nastawiony :? , ale było tak :D :D :D
Teraz szukam bardziej na południe Brać, Hvar, Korcula, Peljesać, na tym forum ciężko o uzyskaniu konkretów. Szukam dalej...... :roll: i może znów spędzę wakacje na chorwacji lub nie.
P.S. Nawiozłem trochę pamiątek typu sól, która w Auchan u nas też stoi hi, hi :lol:
Ostatnio edytowano 11.02.2008 20:13 przez Darek&Regina, łącznie edytowano 1 raz
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.02.2008 08:57

Takie rzeczy wysyła się na priva. Ale nie podałeś maila w profilu. Skoro Admin nie usuwa namiarów, to i ja podam: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
oz
Odkrywca
sprawdzone...

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 11.02.2008 13:24

Czy te apartamenty są sprawdzone przez Ciebie ? Podaj kilka szczegółów ? Podaje adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dzięki :)
Plumek
Cromaniak
Re: sprawdzone...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.02.2008 14:08

oz napisał(a):Czy te apartamenty są sprawdzone przez Ciebie ? Podaj kilka szczegółów ? Podaje adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dzięki :)

Sprawdzone ;) Ale ja jestem kompletnie nieobiektywna hehe Poszukaj na forum - jest troszkę opinii na ich temat
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 11.02.2008 14:51

Oferta Plumka jest sprawdzona przez wiele osób na forum. Zresztą nasz Plumek to najlepsza specjalistka od Chorwacji :wink:
Pozdrawiam.
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 11.02.2008 20:05

Dramalj-polsko-chorwacka rodzina wynajmuje app. kontakt:[url] adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl [/url] zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[url][/url]
Ostatnio edytowano 15.02.2008 12:56 przez Gosia Begovic, łącznie edytowano 1 raz
Darek&Regina
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek&Regina » 11.02.2008 20:22

Plumek napisał(a):Takie rzeczy wysyła się na priva. Ale nie podałeś maila w profilu. Skoro Admin nie usuwa namiarów, to i ja podam: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Myślałem, że to forum ma służyć również pomocą w znalezieniu np. apartamentu-ów sprawdzonych na pobyt w Chorwacji.
Uważasz, że powinno być gdzieś komuś coś tam w tajemnicy by inni nie wiedzieli to takie polskie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2008 20:39

Darek&Regina napisał(a):...Uważasz, że powinno być gdzieś komuś coś tam w tajemnicy by inni nie wiedzieli to takie polskie.

Może za bardzo rozszeżającą wykładnie zastosowałeś :lol: Nie chodzi o to czy to coś jest "typowo polskie" tylko ktoś tu czuwa (Admin) nad tzw kryptoreklamą i tyle.
A, że do dziś Admin się nie wypowiedział tak na serio co w jego mniemaniu jest reklamą a co nie to dla świętego spokoju lepiej przesłać info na priv i nie ma w tym nic zdrożnego ani "typowo polskiego" :lol:
A poza tym masz rację to forum jest m.in. po to by pomóc a pomagać można na różne sposoby :papa:
oz
Odkrywca
Re: reklama ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 12.02.2008 14:19

Nie miałem zamiaru nikogo reklamować . Apartamenty "z poskim wykładowym " sa pomocne przede wszystkim rodziną z maluchami w razie gdyby coś (zdarzenia losowe) a pozatym gospodarze służą rada w wielu sprawach to chyba normalne . nie każdy jest w koncu poliglotą . Sam mieszkałem na Słowacji u rodziny która świetnie zna język polski - było super . W końcu w Europie są równiez osoby które znają np. hiszpański a język niemiecki czy angielski jest im obcy. Chociaz ciągle twierdzę że w tym pięknym kraju bariera językowa jest znikoma . Miałem przypadek że na stacji paliw pracownik zaczął tłumaczyć mi obsługę dystrybutora łamaną angielszczyzną :cry: - samoobsługa Lpg - wszystko zrozumiałem gdy to samo przekazał mi po chorwacku :) :) :) :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 13.02.2008 12:26

madzia1981 napisał(a):Oferta Plumka jest sprawdzona przez wiele osób na forum. Zresztą nasz Plumek to najlepsza specjalistka od Chorwacji :wink:
Pozdrawiam.

Eno Madzia, ale mi pojechałaś ;)
Specjalistów tu jest wielu - w niektórych dziedzinach jestem tak cienki Bolek, że aż wstyd ;) A inni wymiatają ;) Ale mam słownictwo heh Wszystko przez ten Internet :D
Plumek
Cromaniak
Re: reklama ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 13.02.2008 12:30

oz napisał(a):Nie miałem zamiaru nikogo reklamować . Apartamenty "z poskim wykładowym " sa pomocne przede wszystkim rodziną z maluchami w razie gdyby coś (zdarzenia losowe) a pozatym gospodarze służą rada w wielu sprawach to chyba normalne . nie każdy jest w koncu poliglotą.

Mamy już powstajace FAQ. Moze warto tam zrobić i taki dział - Apartamenty gdzie dogadasz sie po polsku. ? Tylko ja mam wrażenie, że ludzie i tak tego FAQ nie czytają. Włażą od razu w tematy i zadają pytania. Na które jest już kilkadziesiąt odpowiedzi. Ale o apartamentach z językiem polskim faktycznie nie było chyba? ;)
oz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 13.02.2008 13:27

Ciekawa propozycja :D
Bank "polskich" kwater ... W końcu promocja języka ojczystego :wink:
oz
Odkrywca
Do wszystkich ......

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 19.02.2008 15:41

I co z tym bankiem kwater z "ojczystym wykładowym" :wink: Może kilka adresów jeszcze .... :wink:

P.S. Wysłałem zapytanie na djenka@makarska-riwiera.p i bez odzewu ... Może znacie inny namiar : np. tel.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje