Jak przyjeżdżamy na miejsce to sie póżniej jakoś tłumaczymy że korzystamy z naszego forum i pomagaja nam dobrzy ludzie ,a tak naprawde po chorwacku umiemy tylko hvala
.png)
Aneta.K napisał(a):Korzystaj z linka który podała KasiaJa bez tego wątku ,pomocy Kasi i Mirko nie zarezerwowałabym ani jednego apartamentu.
Jak przyjeżdżamy na miejsce to sie póżniej jakos tłumaczymy że korzystamy z naszego forum i tak naprawde po chorwacku umiemy tylko hvala
.png)
Bocian napisał(a):Aneta.K napisał(a):Korzystaj z linka który podała KasiaJa bez tego wątku ,pomocy Kasi i Mirko nie zarezerwowałabym ani jednego apartamentu.
Jak przyjeżdżamy na miejsce to sie póżniej jakos tłumaczymy że korzystamy z naszego forum i tak naprawde po chorwacku umiemy tylko hvala
No i chyba jeszcze wszechobecne "kako si?":)
.png)
Voytmaster napisał(a):Witam wszystkich... Mamy zamiar z żoną wyskoczyć tego lata do Chorwacji, jest jeden problem-języki obce, są dla nas naprawdę obce.
.png)
mutiaq napisał(a):mirko napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
O kurcze, fajna stronka, jeśli tylko błędów nie ma, to się przyda
Pozdrawiam!
.png)
Plumek napisał(a):mutiaq napisał(a):mirko napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam!
Hm...
Ja tam się nie znam, ale to mi się nie podoba: "Dozvolite -Przepraszam... "
Może ktoś rozwiać moje wątpliwości?
.png)

Plumek napisał(a):mutiaq napisał(a):mirko napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam!
Hm...
Ja tam się nie znam, ale to mi się nie podoba: "Dozvolite -Przepraszam... "
Może ktoś rozwiać moje wątpliwości?

mikokrak napisał(a):Chciałem zabłysnąć i wysłałem maila do agencji z zapytaniem po chorwacku, skorzystałem z tłumaczenie google,odpisali że nie są mi w stanie pomóc bo nic nie rozumieją
.png)
mikokrak napisał(a):Chciałem zabłysnąć i wysłałem maila do agencji z zapytaniem po chorwacku, skorzystałem z tłumaczenie google,odpisali że nie są mi w stanie pomóc bo nic nie rozumieją
.png)
anakin napisał(a):mikokrak napisał(a):Chciałem zabłysnąć i wysłałem maila do agencji z zapytaniem po chorwacku, skorzystałem z tłumaczenie google,odpisali że nie są mi w stanie pomóc bo nic nie rozumieją
Ja zaś korzystam z takiego właśnie sposobu tłumaczenia i........wszystko rozumieją!!!Zresztą..............w większości przypadków.............odpisuja podobnie!!!
![]()
![]()
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje