A był ktoś może w tych apartamentach? Jak daleko do morza? I jak ogólne zadowolenie z pobytu? Będę wdzięczny za informację
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
bolo.pl napisał(a):A był ktoś może w tych apartamentach? Jak daleko do morza? I jak ogólne zadowolenie z pobytu? Będę wdzięczny za informację
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
damianołódź napisał(a):Byłem w tym budyneczku w maju 2011, generalnie wyjazd był typowy "zwiedzamy" więc był klasyczną bazą wypadową. I w tej roli sprawdził się idealnie. Do plaży daleko. My mieliśmy rowery, i do centrum Vodic dojeżdżaliśmy w 15 minut w następujący sposób. Z ulicy Bristak w dół do morza, tam jest malutka zatoczka, nawet fajna na kąpiel, dość wąsko, drobne kamyki, dalej w lewo wybetonowaną promenadą, około 2 km, po drodze 2 miejsca do kąpania, w tym jedna duża, bardzo fajna kamienista plaża miejska z knajpkami, zacienionym miejscem ""za murkiem"
Same pokoje zgodne z opisem, bardzo wygodne, C+ działa, internet również, widok z balkonu na Jadran.
My dostaliśmy butelkę wina na powitanie, na miejscu czekała na Nas Pani, której imienia nie pamiętam, Polka która opiekuje się apartamentem.
Kontakt z Nią bezproblemowy, mieliśmy mała awarię w rowerze, rozerwałem tylną oponę, wystarczył jeden telefon i wciągu 5 minut mieliśmy adres serwisu rowerowego.
Generalnie cisza, spokój ale do morza i centrum kawałek jest
Mam gdzieś zdjęcia, podaj maila, mogę Ci przesłać
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje