Iry_sek napisał(a):a ja odradzam gandalf travel !!!!!!!!!!!! wszystkie wille sa bardzo wysoko polozone na niezlych gorkach zarcie dobre ale organizacja biura tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blady82 napisał(a):Iry_sek napisał(a):a ja odradzam gandalf travel !!!!!!!!!!!! wszystkie wille sa bardzo wysoko polozone na niezlych gorkach zarcie dobre ale organizacja biura tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wrzuce swoje 3 grosze
doslownie 30m temu moi rodzice wrocili z Chorwacji wlasnie z biura gandalftravel samolotem
sa w 100% zadowoleni byli w willi Lidia mowia ze super
jelsi jakies pytania chetnie pomoge chociaz przyznam ze ja tez jade na Chorwacje i nie kazdy byl chetny do pomagania mi jak mialem pytania:)
Blady82 napisał(a):Iry_sek napisał(a):a ja odradzam gandalf travel !!!!!!!!!!!! wszystkie wille sa bardzo wysoko polozone na niezlych gorkach zarcie dobre ale organizacja biura tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wrzuce swoje 3 grosze
doslownie 30m temu moi rodzice wrocili z Chorwacji wlasnie z biura gandalftravel samolotem
sa w 100% zadowoleni byli w willi Lidia mowia ze super
jelsi jakies pytania chetnie pomoge chociaz przyznam ze ja tez jade na Chorwacje i nie kazdy byl chetny do pomagania mi jak mialem pytania:)
gayia napisał(a):Ja zarezerwowałam willę Lidia. Mam nadzieję, że to dobry wybór.
Teraz się zastanawiam nad wyżywieniem. Nie wiem czy zdecydować się na samodzielne czy wykupić to co proponuje Gandalf, ale to wiąże się z wędrówką podobno: po plaży 40min., ulicą ok. 20min.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje