Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Spila w Ivan Dolac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawlop
Croentuzjasta
Apartamenty Spila w Ivan Dolac

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 10.05.2007 17:40

Wiem, że kilka osób było w tych apartamentach ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Czy będąc w apartamentach był wyczuwalne zapachy z restauracji i gwar jak też muzyka? Do której jest czynna restauracja w pod apartamentami? Czy w drugiej połowie lipca bęedzie dużo ludzi na plażach. Gdzieś widziałem czyjeś zdjęcia z plaż, ale gdzieś zgubiłem temat ale dla mnie istotne jest w jakim czasie były robione aby daćpojęcie o ilości ludzi na plażach. Ja zastanawiam się nad apartamentem 4 i mam pytanie, czy tam ktoś był i czy jest z niego - z balkonu jakiś fajny widok na morze. A tak wogóle to czy jest tam fajnie czy tylko tak sobie. Z góry dzięki za odpowiedzi.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 10.05.2007 18:29

pawlop napisał(a):Czy w drugiej połowie lipca bęedzie dużo ludzi na plażach.w jakim czasie były robione aby daćpojęcie o ilości ludzi na plażach. A tak wogóle to czy jest tam fajnie czy tylko tak sobie. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Byłam obok w Bojanic Bad. Ivan Dolac, o ile szukasz spokoju jest bardzo kameralny i fajny. Nie wiem na czym Ci zależy? Plaże ogólnie były tam dosyć tłoczne. To jest jedna z plaż w Ivan Dolac późnym popołudniem.

Obrazek
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 10.05.2007 22:21

Byłam w ID 2 razy- raz w 1 połowie września i drugi raz w ostatnim tygodniu sierpnia i pierwszym września.
Spaliśmy obok Spili (Trzy Palmy).
Miałam znajomych w Spili- jedni zadowoleni, drudzy zmienili apartament (karaluchy mieli).
W lipcu będzie straszny tłok.
Z tego, co widzę, z apt nr 4 będziesz miał widok na morze z tej węższej strony balkonu (jest on położony z boku).
Co do restauracji- nie wiem. Wiem jedno- właścicielka tak głośno mówi (krzyczy), że słychać ją było chyba w Jelsie :)
W Ivan Dolac jest super.
Zwłaszcza po sezonie 8)
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 11.05.2007 20:45

majeczka - właściwie to najlepiej jest coś pośredniego pomiędzy tłokiem a pustką. Niestety jak już napisałem pojęcie tłoku jest dosyć względne.
Iwona_PB - dzięki za informacje na temat Spili myślę, że pomogą podjąć oststeczną decyzję i najprawdopodobniej wybiorę się w ciemno.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje