Witam serdecznie wszystkich Cromaniaków,
jako że ferie w trakcie, a raczej już ich koniec się zbliża a do lipca coraz bliżej, to konieczność szukania app. na wakacje czas zacząć było... W ciemno nie wchodzi w rachubę, już próbowaliśmy, ale to nie dla nas
Wyjazd 13-24 lipca, ewentualnie tydzień wcześniej wyjazd
Wymagania: app. z klimą, dwa małe app ewentualnie jeden większy, nie za daleko do plazy (do 10 min) i żeby z wózkiem było się łatwo tam dostać.
Wytypowałam Bratuś (koło Promajnej), bo.... jest nie duży z fajną plażą, lodziarnia w zasięgu spaceru i dość płasko, bo będzie z nami szwagier z roczną córką, czyli skład 2+1 (syn 10 lat) i 2+1 (1 rok w czerwcu)... i na Riwierze nie byliśmy i pora zobaczyć skałkę, słynną tablicę i ponownie odwiedzić Split
Emaile rozesłane (ale namiarów bezpośrednio do właścicieli bardzo mało, dane z forum też wykorzystane) i albo zajęte albo ceny 80 eur za 2+1, przez agencje ceny od 1000 eur za 11 nocy za apartament
No to szukam w pobliskiej Baska Voda na jej południu, aby nie być w samym centrum i tym samym wymyśliłam, że i plaża będzie mniej zaludniona
I sytuacja podobna: ceny ok 70, 80 eur, jak jest coś za 50 eur to bez balkonu, albo 20 metrów kw.
Do tej pory bylismy na Istrii*2, Starigrad-Paklenica, Rogoznica i Mlini i nie płaciliśmy więcej jak 47 eur (za wszystko, app 2+1).
Powiedzcie mi czy Riwiera jest taka droga czy ta zbliżająca się UE tak podniosła ceny Jaką inną miejscowość wziąść na tapetę? aby było jak na początku...
Jeśli ktoś ma sprawdzony namiar i chciałby się podzielić, to proszę na mój priv podesłać (adres w profilu)
Z góry dziękuję za odpowiedź i ewentualne namiary, z przyjemnością przekażę swoje