napisał(a) Dotka* » 23.02.2013 12:21
Na początek chciałam jeszcze raz podziękować wszystkim którzy podsyłali mi linki do apartamentów.
Mamy zarezerwowany apartament
Po długich, bardzo długich poszukiwaniach rozpoczętych od Marusici i Stanici aż do Zivigisce. Brałam po kolei miejscowości (pomijając te większe) i pisałam zapytania. Dużo ich było.
W sumie przypadło nam do gustu Igrane i tam moja znajoma zaczęła też szukać lokum. I trafiliśmy na apartamenty Tonko. Pan zaoferował nam do wyboru dwa apartamenty A6+2, z 3 sypialniami, 2 łazienkami, salonem z aneksem kuchennym po 120euro/dobę.
Jeden w domu 1 - 50m od plaży, drugi w domu 2 - ok. 500m od plaży.
Od innych właścicieli apartamentów czy to w Igrane, czy w innych miejscowościach zaczęły juz przychodzić e-maila że w naszym okresie mają już wszystko zajęte. Albo ceny były bardzo wysokie.
Dlatego sie zdecydowaliśmy na Tonko.
Niestety, albo stety ze wzgledów na wygląd łazienek zdecydowaliśmy się na dom nr 2. A teraz jak popatrzyłam na zdjecia z Igrane i odnalazłam na nich ten nasz dom nr 2 to jest to bardzo daleko od plaży.
Tak daleko nie szukałam, nie wiem jak będzie wyglądał powrót naszych dzieci z plaży
Mam nadzieję ze to przeżyjemy i nie będą zbytnio marudzić. Przynajmniej do kościoła będzie blisko - czytałam na forum że dotarcie do niego to nie lada wyczyn
No ale nic stało sie, zaliczka zapłacona. Jedziemy w sierpniu do Igrane.
Jeszcze raz wszystkim dziekuję.
Teraz zabieram sie za czytanie informacji nt. dojazdu, walut, i ekwipunku.