W Breli mniej stromo to tylko w centrum. Ale to taki już urok tego miejsca .
Z apartamentu RADE do plaży Punta Rata trzeba liczyć około 25 minutowy spacer.
r00x napisał(a):Wielkie dzięki Też mam sześciolatkę która w tamtym roku robiła z nami codziennie trasę z tego domu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w dół na plażę (z uśmiechem na twarzy). Parking mieliśmy około 200 m wyżej także takie górki nas nie odstraszają
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za info.
kasia72 napisał(a):r00x napisał(a):Wielkie dzięki Też mam sześciolatkę która w tamtym roku robiła z nami codziennie trasę z tego domu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w dół na plażę (z uśmiechem na twarzy). Parking mieliśmy około 200 m wyżej także takie górki nas nie odstraszają
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za info.
Czy mogłabym prosić o podanie cen za te apartamenty w domu Tomas? Z góry dziękuję
kamil1929 napisał(a):Ja mieszkalem w Stomarica 27.Lekko nie bylo.
J@dranka napisał(a):kamil1929 napisał(a):Ja mieszkalem w Stomarica 27.Lekko nie bylo.
Też urlopowałam się w zeszłym roku pod tym adresem Stomarica to piękna dzielnica Breli. Z racji tego, że w całej okolicy większość domów położona jest na wzgórzu początkowo moja kondycja dawała wiele do życzenia. Ale już pod koniec pobytu śmigałam góra-dół bez najmniejszej zadyszki
Ale tatusiom noszącym wózek serdecznie współczuję
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje