Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Podgora

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 28.02.2020 15:25

hu_ana napisał(a):
piekara114 napisał(a):App. Ane mają dobrą opinię tu na forum, zaskoczyła mnie Twoja opinia, o dobrej cenie, bo jak ja szukałam kilka lat tamu to cena była w sezonie powyżej przeciętnej...

10 dni od 21 czerwca za 320 euro odbieram jako całkiem niezłą cenę, w lutym na bookingu i air bnb za ten standard i lokalizację trzeba dać blisko 500 euro, a mnie do Ane skłoniły też pochlebne opinie z forum, zawsze dobrze wiedzieć, że ktoś, kto spędził tam wakacje, spędził tam komfortowo czas :)
To bardzo tanio. Nam za 2+1 w 2013 r. policzyła 60 eur (aż sprawdziłam w @), gdzie średnia tedy to było 45 EUR.
swbarbara
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) swbarbara » 04.05.2021 22:50

Polecam w Podgorze apartament Sunce-pierwsza linia widok bajeczny, nocą cykady usypiają do snu. Czysto, sprzątanie co kilka dni, wymieniane ręczniki. Pod apart bary, restauracja, wieczorem siedzieliśmy w restauracji a dzieci machały nam z balkonu :-) rano widok na pusta plażę...
sajmer
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sajmer » 18.05.2021 17:03

Czy ktoś był w apartamencie FileFive w Podgorze i może coś powiedzieć na jego temat ?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 18.05.2021 21:43

sajmer napisał(a):Czy ktoś był w apartamencie FileFive w Podgorze i może coś powiedzieć na jego temat ?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

to już Caklje. Cisza, spokój ale do centrum Podgory i do restauracji trochę trzeba iść.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 23.05.2021 12:41

Wg. mnie lepiej mieszkać w Podgorze od strony Tucepi
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 28.05.2021 06:17

pawelli napisał(a):Wg. mnie lepiej mieszkać w Podgorze od strony Tucepi

W stronę Tucepi na skraju Podgory przy morzu są same hotele. W druga stronę zresztą też. Generalnie tam się pobudowało nowego. Powstał Medora Camping - genialne domki. Oaza spokoju to Caklje.
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 28.05.2021 07:35

Potwierdzam Caklje to cisza i spokój, a do Podgory wzdłuż morza fajnie się spaceruje (ok 1km).
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 28.05.2021 09:12

zmrol napisał(a):Potwierdzam Caklje to cisza i spokój, a do Podgory wzdłuż morza fajnie się spaceruje (ok 1km).

Wszystko zależy co kto rozumie przez ciszę, bo na samej plaży ciszy nie ma, dość tam tłoczono było w 2013 r (lipiec), a nie podejrzewam, że obecnie jest inaczej....

Obrazek
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 30.05.2021 12:17

sviva napisał(a):
pawelli napisał(a):Wg. mnie lepiej mieszkać w Podgorze od strony Tucepi

W stronę Tucepi na skraju Podgory przy morzu są same hotele. W druga stronę zresztą też. Generalnie tam się pobudowało nowego. Powstał Medora Camping - genialne domki. Oaza spokoju to Caklje.

Czy oaza spokoju - może i tak

Byliśmy w zeszłym roku od strony Tucepi i jest super.
Kika fajnych plaz do wyboru (szczególnie ostatnia od strony Tucei) , sporo fajnych kanjpek z dobrym jedzeniem, sklepy, piekarnia, przyjemna mała marina.
Do Tucepi 15 min spaceru- w sumie tyleco co Caklje.

Byliśmy na specrze w Caklje - i wg. mnie żadna rewelacja.
Ciasno- czyli domy , wąska uliczka, parking - waska plaża- tak to wyglada.
Może się pdobać ale nas to nie powalił i w sumie bylismy zadowoleniu że tam niewynajęliśmy kwatery- a był taki plan.

Fakt ze pomiedzy Caklje a Podgorą - piekne duze plaze - otwarte , bez drzewek itd.
Z drugiej strony Caklje nie byłem wiec sie nie wypowiadam.

W tym roku powtórka - Podgora - czesc od strony Tucepi
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 30.05.2021 15:22

Ja w tym roku zupełnie inny rejon. Nie wiem czy jeszcze jest ale w tym miejscu ze zdjęcia siedział dziadziunia i sprzedawał owoce, warzywa i cuda swojej roboty spod lady. Wino, rakija i orachovica pierwszej jakości. I ceny idealne.
Załączniki:
Screenshot_20210530_152000_com.google.android.apps.maps_Easy-Resize.com.jpg
Lawliet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lawliet » 31.05.2021 07:03

W 2020 siedział. Możliwe, że to ten sam :)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 31.05.2021 13:46

w tamtym roku nie widziałem gościa , ale poszukam w tym roku :)
Freddie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Freddie » 19.07.2021 14:34

Teraz są tam dwa stoiska. Po lewej (1) i po prawej (2) strony konoby Cittadino.

Właścicielka naszego apartamentu zniechęcała nas do zakupu pod nr 1. Sprzedająca zawyża wagi owoców, zasłaniając ją ciałem, miody podobno mieszane z Lidla.

Starszy pan sprzedaje pod nr 2 i jego chorwatka polecała.
Ile w tym prawdy? Nie wiem.
Fakt, że wagi przy 1 podczas zakupów rzeczywiście nie widać..
Załączniki:
20210719_142517_resize_77.jpg
yacek68
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) yacek68 » 05.08.2021 21:37

cześć! Od 02,08 mieszkamy w apartmani Garmaz przy ulicy Marka Marulica 7. mamy fajny dwupoziomowy apartament z widokiem na morze. do plaży około 200 metrów. Ale te przy centrum niestety tłoczne. Lepiej iść w kierunku Tucepi,tam jest lużniej
qra69
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qra69 » 30.08.2021 16:56

od 20.08 byliśmy w apartamencie Pivac (ul.Andrije Kačića Miošića 9)
bardzo przyjemny apartament - wszystko na wyposażeniu łącznie ze zmywarką, piekarnikiem i pralką:) dla nas super przy małym dziecku:) 80m do plaży, wychodzi się w samym centrum promenady między pocztą a Studenac. Balkon z widokiem na morze no i świetna cena 55 eur/doba
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje