marpod napisał(a):Podłączę się do pytania może ktoś był w apartamencie Lilly na ul. Na Luci w Podgorze i mógłby podzielić się opinią?
Koenig napisał(a):No właśnie o to chodzi, że ja mogę mieć lokalizację blisko Jadranki, tak jak pisałem przy skrzyżowaniu z Kastel. Cena zaskakująco niska, pewnie nie bez powodu Pokoje bardzo ładne, do tego bardzo duży taras, parking... Wygląda też na to że nie ma bliskiego połączenia z plażą.
Niestety u Ane się nie zmieścimy.
Akc3nt napisał(a):Koenig napisał(a):No właśnie o to chodzi, że ja mogę mieć lokalizację blisko Jadranki, tak jak pisałem przy skrzyżowaniu z Kastel. Cena zaskakująco niska, pewnie nie bez powodu Pokoje bardzo ładne, do tego bardzo duży taras, parking... Wygląda też na to że nie ma bliskiego połączenia z plażą.
Ulica Kastel jest bardzo krótka, na jej końcu są schody, które prowadzą do plaży, tuż przy hotelu Primordia.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
figusek napisał(a):Akc3nt napisał(a):Koenig napisał(a):No właśnie o to chodzi, że ja mogę mieć lokalizację blisko Jadranki, tak jak pisałem przy skrzyżowaniu z Kastel. Cena zaskakująco niska, pewnie nie bez powodu Pokoje bardzo ładne, do tego bardzo duży taras, parking... Wygląda też na to że nie ma bliskiego połączenia z plażą.
Ulica Kastel jest bardzo krótka, na jej końcu są schody, które prowadzą do plaży, tuż przy hotelu Primordia.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Nie zdecydowałabym się na nocleg tak blisko Jadranki, poszukaj w innej miejscówce uwierz, że ruch jest duży, hałas także. Może spróbuj tam, gdzie był Akc3nt, Kaštel 13 i tak jak napisał, są schody
Gosia2826 napisał(a):Wiatam. Jestem nowa na forum. w tym roku w terminie 25.06 do 4.7 wybieram sie z rodzinka do Podgory. apartament mamy blisko potru a dokladnie na przeciw tego placu zabaw. mam pytanie czy to jest dobra lokalizacja dla rdziny z 2 dzieci( pomojajac plac) czy blisko jest do jakies plazy dla dzieciaków własnie. z góry dziekuje za odpowiedz.
CinnamonGirl napisał(a):Gosia2826 napisał(a):Wiatam. Jestem nowa na forum. w tym roku w terminie 25.06 do 4.7 wybieram sie z rodzinka do Podgory. apartament mamy blisko potru a dokladnie na przeciw tego placu zabaw. mam pytanie czy to jest dobra lokalizacja dla rdziny z 2 dzieci( pomojajac plac) czy blisko jest do jakies plazy dla dzieciaków własnie. z góry dziekuje za odpowiedz.
Wg mnie dobra:) plaza ktora b lubilam jest idac w prawo w kierunku tucepi.
Ustian napisał(a):Ja ostatecznie wybralem apartament Pana Josipa Sumica na Kastel 13. Jedziemy pierwszy raz od 24.07. Mam nadzieje, ze jeszcze otrzymam od Was jakies fajne rady. Pytanie do Figusek, gdzie jest cmentarz i gdzie znajduje sie ta nowa plaża w Podgorze?