agabe napisał(a):TORAC-gdzie te foty sa zrobione-rewelacyjna mini plaża. ja jestem nowicjuszem i pluje w przyszłym roku wypad do CRO ale jeszcze do konca nie mam sprecyzowanych planów,moze cos polecisz
Torac napisał(a):u Pana Gojko
który jest najbardziej wyluzowanych Chorwatem jakiego znam
helen napisał(a):Hej, Metajna to fajne miejsce, mając ponton na miejscu masz dostęp do wielu pięknych, ustronnych plaż i plażyczek po drugiej stronie zatoki, " na tyłach" Metajny jest również np. cudna plaża Rucica i dalej Beritnica.
Okolice apartamentu z Twojego linka widać na naszym filmiku, na jego końcu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Do morza dorzucisz beretem , tylko ta plaża to tak dla baaaardzo leniwych... Ty wsiądziesz do pontonu i tyle Cię tam zobaczą. Szukaj lokum i nie daj się namówić na drugą stronę zatoki.
mireks napisał(a):helen napisał(a):Hej, Metajna to fajne miejsce, mając ponton na miejscu masz dostęp do wielu pięknych, ustronnych plaż i plażyczek po drugiej stronie zatoki, " na tyłach" Metajny jest również np. cudna plaża Rucica i dalej Beritnica.
Okolice apartamentu z Twojego linka widać na naszym filmiku, na jego końcu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Do morza dorzucisz beretem , tylko ta plaża to tak dla baaaardzo leniwych... Ty wsiądziesz do pontonu i tyle Cię tam zobaczą. Szukaj lokum i nie daj się namówić na drugą stronę zatoki.
Helen,a masz może jakieś zdjęcia z tych dwóch plaży.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje