Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty na Ciovo

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
torman67
Turysta
Apartamenty na Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) torman67 » 03.07.2006 21:09

Witam wszystkich cromaniaków planuje pierwszy raz wyjazd w ciemno na cro ( wcześniej byłem trzykrotnie na zorganizowanych ). Planuje wyjechać w niedzielę 9.07.06r- pobyt do 22.07.06r. Czy ktos mi może poradzić jak najlepiej znależć lokum na miejscu ( dla czterech osób 2+2).
Ile czasu może mi zająć szukanie kwatery?
Z przeglądania internetu spodobała mi się wyspa Ciovo.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ibiza_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ibiza_ » 04.07.2006 11:10

Hej !:) słusznie wybrałes- Ciovo to rzeczywiście cudne miejsce na spędzenie wakacji. Sama byłam tam dwa razy a 30 lipca wyjedzam po raz trzeci. Co do szukania apartamentu, trudno odpowiedziec na pytanie ile zajmie Ci szukanie apartamentu, nam udało się to dosłownie w parenaście minut, ale my wiedzielismy gdzie jechac dokaldnie i , ku naszej radosci, apartament, ktory nam sie spodobał był wolny. Myślę, że zależy to też od Twoich oczekiwań i od tego jakie warunki będą Ci odpowiadać. Czasem jest tak, że znajdziesz coś, ale np musisz poczekac trochę ( my czekaliśmy około 1,5 godzinki) aby apartmanent został wysprzątany, ale to super okazja, aby iść na plażę ,przywitać się z morzem i zanurzyć nogi w wodzie po wyczerpującej podróży:)

Życzę powodzenia w szukaniu apartamentu.
Udanego wypoczynku!
torman67
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) torman67 » 04.07.2006 20:38

Witam :) Dzięki za cenne informacje, muszę przyznac że jestem już trochę spokojniejszy ( prawdę mówiąc to żona się stresuje). :)
Myślę że tchnełaś we mnie trochę optymizmu. Pozdrowionka :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.07.2006 20:48

torman67 napisał(a):Witam :) Dzięki za cenne informacje, muszę przyznac że jestem już trochę spokojniejszy ( prawdę mówiąc to żona się stresuje). :)
Myślę że tchnełaś we mnie trochę optymizmu. Pozdrowionka :D

Optymista :wink:
1.korki przy wjeżdzie i wyjeżdzie z wyspy
2.tłok na plażach lipiec ,sierpień
3.brudna woda od strony Kaszteli
4.śmieci w wodzie
5.czarne dziury
ibiza_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ibiza_ » 04.07.2006 20:52

:)
ad 1) fakt, korki są:)
ad 2) tłoku nie było, trzeba tylko znaleść fajne miejsce, zresztą, jednym towarzystwo ludzi odpowiada:)
ad 3) woda super, żadnych śmieci nie widziałam:) ( byłam w miejscowości Okrug Dolni)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.07.2006 21:03

ibiza_ napisał(a)::)
ad 2) tłoku nie było, trzeba tylko znaleść fajne miejsce, zresztą, jednym towarzystwo ludzi odpowiada:)
ad 3) woda super, żadnych śmieci nie widziałam:) ( byłam w miejscowości Okrug Dolni)

a czarne dziury widziałaś czyli szamba ? i cały czas kursujące szambiarki bo wyspa nie ma oczyszczalni ścieków ?
torman67
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) torman67 » 04.07.2006 21:08

Dzięki za pocieszenie .
Dobrze że mam jeszcze parę dni do wyjazdu będę sie musiał mocno zastanowić chyba że ktos mi poradzi ciekawsze miejsce ,, bez czarnych dziur"
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 04.07.2006 22:32

ibiza_ napisał(a)::)

ibiza,, nie klam ludzie..bo andrzej wie najlespze jak jest..
ibiza_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ibiza_ » 05.07.2006 08:35

ibiza,, nie klam ludzie..bo andrzej wie najlespze jak jest..[/quote]

:)każdy ma prawo wypowiedzieć swoją opinię, to co ja mówię, mówię z własnego doświadczenia, czyli faktycznie są korki, ale kursujących szambiarek czy śmieci na plaży na zauważyłam....hmmm, albo nie byłam zbyt spostrzgwawcza...malbo trafiłam na kulturalnych ludzi, którzy śmieci nie zostawiali.:):)

Torman, życzę udanego wypoczynku:)
ibiza_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ibiza_ » 05.07.2006 08:38

jedno konkretne pytanie- po co jedzisz na Cro, skoro wsyztko ci tam przeszadza?:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone