Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty na campingu czyli Bungalow

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 07.12.2007 22:44

Witam wszystkich
Jest tu dużo o campingach i namiotach ale mnie interesuje Camping a na nim możliwość wynajęcia apartamentów czyli bungalow. Byłam już parę razy z Eurocampem i wiem że jest coś takiego że na jednym campingu są namioty , mobile home i bungalow . Czy możecie mi coś polecić ? Coś sprawdzonego .
Wybieramy się w 12 osób czyli 4 rodziny z dziećmi. Ponieważ jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji region nie jest ważny .Taki camping to super sprawa bo jest morze i place zabaw no już nie wspomnę o basenach chociaż z tego co tu czytam na forum to w Cro są one niepotrzebne . Za wszelkie podpowiedzi i namiary dziękuje
Pozdrawiam Ela :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.12.2007 23:28

Jak byłaś parę razy z Eurocampem , to w Chorwacji też ta firma ma swoje namioty i mobil home na jednym kempingu (kiedyś miała więcej)

Porec-Lanternacamp

Ale jest inna konkurencyjna firma - Selectcamp :lol: i mają kilka kempingów
z namiotami i mobil home.

Można próbować rezerwować mobil home bezpośrednio z kempingiem np. w Pakoštane
Na tym kempingu jest tez apartament, tylko musisz wiedzieć że w pełnym sezonie pobyt na kempingu w mobil home jest czasem droższy niż pobyt na kwaterze.
:papa:
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 07.12.2007 23:44

Wiem że z Eurocamp też ma w Chorwacji ale w tym roku trochę przesadzili z cenami i nie ma już fajnych ofert ale znalazłam coś takiego www.camping-puntica.hr/ co o tym sądzisz ? Pytam jako fachowca :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.12.2007 00:23

Załączony Selectcamp ma bogatą ofertę.

Osobiście tego kempingu w Razanacu nie znam, ale nie wybrałbym go na pobyt, i to szczególnie na pierwszy raz w Chorwacji, bo leży nie nad morzem, tylko w Kanale Velebickim, sam kemping i plaża są mało zacienione i nie ma zdjęć sanitariatów. Tylko cena jest tu atrakcyjna, bo niska.

Obrazek

Stronkę widziałem , nie ma tym kempingu mobil home, trzeba mieć swój namiot, a jeśli chodzi o apartamenty to ze zdjęć widzę że to bardzo surowe choć schludne pokoje, tylko w cenach jest chyba jest jakiś błąd na stronie, bo wszystkie apartamenty - niezależnie od wielkości mają jedną cenę. :roll: :?:

Jeśli interesuje Cie jednak to miejsce, to w Razanacu jest inny kemping. lepiej zacieniony, na którym można wynająć namioty

Autocamp Planik

Ale gdybym miał wybierać ten region pobytu , to wybrałbym :lol:

Autocamp Tomi w Povljanie na Pagu.

Obrazek

Jest "bardziej nad morzem" i można na nim wynająć namioty, mobil home lub bungalowy, czyli to, co Cię interesuje.

:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.12.2007 08:57

eliza_12 napisał(a):...ale mnie interesuje Camping a na nim możliwość wynajęcia apartamentów czyli bungalow....

Poszukaj informacji na stronach chorwackich kempingów: www.camping.hr
Jest to wykaz kampów w całej Chorwacji, są tam linki do poszczególnych kampów z określeniem czy dany kamp ma oprócz placów bungalowy.
W ubiegłym roku interesowała mnie taka opcja i na tej stronie widziałem takie oferty.
Pozdrav :papa:
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 08.12.2007 14:00

Napisałam zapytanie do właściciela campingu Puntica i obliczył mi za 12 osób w tym 4 dzieci 150 euro za dobę. Moim zdaniem trochę przesadził bo dostałam tu na forum namiary na kwaterę za 100 euro za wszystkich tylko problem jest w tym że nie odpisuje na maile a przez telefon powiedziałam że wysyłam rezerwację mailem i niech przyśle nr konta a tu już trzeci tydzień leci a gość nie odpisuje :cry:
Czy Wy też musieliście tyle czekać na jakąkolwiek odpowiedź ? :?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.12.2007 14:30

eliza_12 napisał(a):Napisałam zapytanie do właściciela campingu Puntica i obliczył mi za 12 osób w tym 4 dzieci 150 euro za dobę. Moim zdaniem trochę przesadził bo dostałam tu na forum namiary na kwaterę za 100 euro za wszystkich tylko problem jest w tym że nie odpisuje na maile a przez telefon powiedziałam że wysyłam rezerwację mailem i niech przyśle nr konta a tu już trzeci tydzień leci a gość nie odpisuje :cry:
Czy Wy też musieliście tyle czekać na jakąkolwiek odpowiedź ? :?

Ta cena 150 euro dotyczy pobytu na kempingu Puntica w Razanacu, czy w apartamentach. :?:
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 08.12.2007 14:43

Tu chodzi o te jak to napisałeś surowe apartamenty
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 08.12.2007 14:45

Janusz a może Ty mi coś doradzisz tak na pierwszy raz z taką ilością ludzi tylko żeby właściciele odpisywali na maile :?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.12.2007 15:03

Ja zawsze jeździłem na kemping z własnym namiotem i nigdy nie rezerwowałem, więc niestety ja Ci tu w tym o co pytasz nie pomogę.
Może trochą za wcześnie na rezerwacje ma przyszły rok, właściciele kweter pewnie czekają, co przyniesie Nowy Rok.
Jeśli te apartamenty w Ražanacu maja kosztować 150 euro doba, to faktycznie jakieś nieporozumienie, tym bardziej że region nie nad morzem lecz w kanale.
Kiedy Wasza ekipa planuje wyjazd, jak w środku sezonu, to będzie zawsze drogo i dla takiej grupy trzeba lokum rezerwować, jak jedziecie w czerwcu lub we wrześniu, szukajcie kwater na miejscu, czyli jeżcie w ciemno.
A tak w zasadzie to już się pogubiłem - interesują Cię kempingi czy kwatery :?:
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 09.12.2007 19:36

Ja jadę pierwszy raz więc mogą być kwatery prywatne lub camping ale nie namioty . Szukam już teraz bo jedzie nas duża grupa i chciałabym mieć już coś zarezerwowane. Jeśli masz jakieś fajne i tanie kwatery to bardzo proszę o namiary :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.12.2007 21:35

W poprzednim poście napisałem, że zawsze w namiocie spałem. :lol:
Nigdy na kwaterach więc nie mam namiarów. :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.12.2007 21:47

eliza_12 napisał(a):Ja jadę pierwszy raz więc mogą być kwatery prywatne lub camping ale nie namioty....

Jeżeli nie interesuje Cie kamp z namiotami to daj sobie spokój z wynajmowaniem tam bungalowów. W ubiegłym roku "przeczesałem" oferty kampów wynajmujacych bungalowy i moim zdaniem ceny jakie tam oferują są nieco z kosmosu (standart w niektórych też dawał do myślenia).

Szukaj namiarów w "normalnych" domach a znajdziesz o wiele ciekawsze oferty niż na kampach.

Oferty apartamentów 8, 10 czy więcej osobowych czy nawet wynajęcie całego domu przy dużej ilości osób zazwyczaj wychodzi na "łebka" taniej niż najbardziej "chodliwe" apartamenty typu: 2, 3, 4-osobowe.

Wejdź sobie na strone z namiarami i spokojnie coś trafisz
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 10.12.2007 13:46

Dzięki Piotrku za linki, siedzę dzisiaj cały dzień i pisze maile z zapytaniem o ceny od naszej licznej grupy , zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mama takie pytanie : czy na pierwszy wyjazd Ciovo jest dobrym miejscem ?(wiem że cała Chorwacja jest piękna)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 10.12.2007 14:22

ja tam bym na Ciovo raczej nie jechał :(

krystof
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone