Eliza ... decyzja, oczywiście, należy do Was:
na plus jest:
- super apartament (jako taki) w dobrej cenie
- bliskość i "płaskość" plaży
- dobry punkt wypadowy
- no i to, że skoro tam są apartamenty, to znaczy, że są turyści, to znaczy, że nie może być syf jakiś
na minus jednak:
- usytułowanie apartamentu (obwodnica? czego obwodnica?) blisko jadranki (można wytrzymać)
- usytułowanie plaży blisko jadranki (to już gorzej)
- okropny widok z plaży - jeśli ta fabryka jest blisko, to rzeźnia - ja bym się nie zdecydował; to nie jest fabryczka, a fabryka (chyba cementu jakiegoś) - ja bym nie chciał
Wiesz, to zawsze jest kwestia porównania, oczekiwań, potrzeb - już ten temat rozwalaliśmy tutaj - jednemu przeszkadza, innemu nie. Mi by przeszkadzało. Bardzo. Widziałem wiele pięknych plaż. Oglądanie ich zdjęć daje mi radość. Cieszyłem się z samego przebywania na nich, bo dostarczały wrażeń estetycznych - nie chodzi o kąpiel i opalanie, a o siedzenie i gapienie się na plażę!!! Serio. Patrzenie na góry, morze, skały, drzewa, błękit wody - nie ma tego ani na plażach miejskich, ani na takich, jak ta Twoja. Nie chcę sie tego pozbawiać
- cena ... hmmm, pytanie, czemu jest tak niska? nikt nigdy nic nikomu za darmo nie da ... okazje nie istnieją!
Wysyłam Ci zdjęcie plaży na priva, pa pa