Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty na campingu czyli Bungalow

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 12.12.2007 10:05

hmmm, Twoje wymagania rzeczywiście nie są zbyt wyśrubowane, co zdecydowanie rozszerza zakres poszukiwań ...

polecam Ci ogólne strony z apartamentami (cena, zdjęcie, opis), których jest całe mnóstwo (np. www.adriatic.hr) ; nie jestem Ci w stanie pomóc inaczej, bo, jak już pisałem, mieszkałem raptem w 4-5 miejscach i o nich mogę coś powiedzieć ...

owocnych poszukiwań :), Krystof
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 12.12.2007 10:19

Dzięki
to jest strona przez pośredników
A co myślisz o tym ?

Cytat
"A co do tej fabryki to nie wiem czy to jest aż tak straszne że po mojej prawej stronie stoi jakieś dziwadło które nikomu nie zasmradza życia ( bo gdyby działała to co innego ). Jeśli w Duce przeszkadza ludziom tylko widok tej fabryki to moim zdaniem nie jest to aż tak straszne tym bardziej że mamy zamiar trochę pojeździć i pozwiedzać :wink: "
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 12.12.2007 10:31

ja bym tam nie chciał przebywać :( ale może mam zbyt wygórowane wymagania?

wiesz, z wakacji chcę wycisnąć jak najwięcej, a otoczenie ma dla mnie bardzo duże znaczenie - nie chciałbym tej fabryki oglądać z okna, a już na pewno nie na plaży ... brrr ... kąpiel obok czegoś takiego - czułbym się chyba jakoś ... niepewnie

ale myślę, że Omis może dla Was być dobrym rozwiązaniem, bo:
- plaże są plaskie (dla dzieci)
- woda (w miarę) przejrzysta i (w miarę) ciepła - im dalej rzeki, tym lepiej
- miejsce wypadowe dobre - i do Splitu/ Trogiru i w drugą stronę - popatrzeć sobie na cud natury makarskiej riviery
- jest w nim "życie", malutka staróweczka jest sympatyczna
- to chyba takie miasteczko bez ekstremów - ani za drogo, ale też nie tanio/ tu cicho, tam głośno/ tu plaża niby-zatoczkowa, tam miejska z bananem i motorówką, tu morze, tam góry :)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 12.12.2007 10:38

a jeszcze a propos fabryki - to pytanie dla ekspertów:

coś mi się wydaje, że opuszczona fabryka jest (też?) w Boraku - od razu za Omisem*, po prawej (nie da się nie zauważyć, bo stoi przy magistrali), czyż nie?

no a Duce, które jest przed* - nie pamiętam tam fabryki, ale, jako miejsce pobytowe, wrażenie robiło na mnie bardzo słabe (nie kojarzę dokładnie dlaczego? to tylko takie wrażenie - taka lampka, co się zapala na "nie" ... że plaże jakieś takie wąskie i brzydkie, osiedle domków jakieś nie takie ... no nie wiem, co jest - pomózcie ... :)

* jadąc w stronę Dubrovnika :)
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 12.12.2007 12:28

Właśnie dostałam maila od pani która wynajmuje tam apartament i powiedziała że ta fabryka od 15 lat jest nieczynna i kupili ją Anglicy i będą tam budować hotel i baseny
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 12.12.2007 13:07

czyli plac budowy pod nosem?
drzin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzin » 12.12.2007 13:58

eliza_12 napisał(a):-wystarczy nam jedna kuchnia i dwie łazienki
Wybieramy sią na dwa tygodnie 8)

Eliza, zastanow sie nad ta jedna kuchnia. Czy naprawde masz ochote rozbijac sie lokciami przy dojsciu do niej? Znam z autopsji, ze nie jest to dobre rozwiazanie a z najlepszych przyjaciol po dwoch tygodniach wspolnego zycia moze zostac niewiele....
Pozdrawiam
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 12.12.2007 14:25

Też się nad tym placem budowy zastanawiam

A co do kuchni to mamy już te gotowania sprawdzone bo byliśmy już razem na wczasach

No cóż szukam dalej czegoś :roll: już mi oczy wysiadają bo cały czas przed kompem no ale cóż jak się chce fajnie spędzić wakacje i tanio to trzeba szukać
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 12.12.2007 14:59

no ale cóż jak się chce fajnie spędzić wakacje i tanio to trzeba szukać

dacie radę :)
już czekam na fotorelację :wink:
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 12.12.2007 15:58

Dzięki za słowa otuchy , chociaż to Ty najbardziej sprowadzasz mnie na ziemię jak wydaje mi się że znalazłam coś fajnego :D za co Ci dziękuje :wink:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 13.12.2007 08:15

Im więcej się narobisz w kraju, tym większa adrenalina i satysfakcja na miejscu - miejmy nadzieję :) bo to żadną zasadą raczej nie jest ;)

Znasz już chociaż region, w który chcecie uderzyć? K.
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.12.2007 08:46

Nadal piszę z tą kobietą z Duce i powiem Ci szczerze że chyba tam pojedziemy pomimo tej fabryki. Może się mylę ale to przecież jest tylko ruch głową w prawą stronę żeby ją zobaczyć a ze zdjęć satelitarnych wcale nie wygląda tak tragicznie ( może ktoś wklei jakieś fotki tej fabryki ?). Tak jak pisałam co drugi dzień chcemy gdzieś pojechać pozwiedzać więc między tymi dniami na plaży będziemy odpoczywać a nie oglądać fabryki. Wszystko przemawia ZA a szczególnie apartamenty dla nas wszystkich są za 90 euro za dobę więc myślę że już taniej w tym standardzie nie znajdę. Dlatego na 95 % wybieramy się do Duce
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 13.12.2007 09:53

no i gra gitara :)

najlepiej załóż nowy wątek - fabryki pod Omisem, bo tutaj ten problem jest chyba mało zauważalny - na pewno ktoś ma zdjecie plaży, fabryki itp
90e za tyle osób to dobra cena; pokażesz mi ten app - nie chcę tam jechać, tylko zobaczyc ;)

jeśli wolisz - może być na priva: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrov, krystof
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.12.2007 09:59

Już posłałam i czekam na słowa krytyki :lol:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 13.12.2007 10:13

dla mnie petarda!

standard i miejsce takie, że cena za app mogłaby być prawie ceną od osoby ;)

Krystof
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Apartamenty na campingu czyli Bungalow - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone