napisał(a) Lavander » 05.06.2011 20:01
Już dwa razy byłam w Lili i za każdym było SUPER! To miejsce magiczne, takie małe kochane zadupie
Jeśli chodzi o pokoje, to tendencja jest taka, że coraz więcej ludzi wie o Lili...pomimo tego nam udawało się dostać nocleg bez wcześniejszej rezerwacji (ale może warto o tym pomyśleć, jeśli chcesz,mogę poszukać numeru tel do właścicielki, bardzo sympatyczna, da się dogadać po polsku).
Co do samych pokoi: Nad campem znajduje się duży budynek, w którym mieszkają także właściciele, na dole jest recepcja, taras z dużym grilem (można korzystać, myśmy nie korzystali), pokoje są bez klimatyzacji, szczególnie polecam te z przodu z widokiem na camp i morze- tam są chyba apartamenty 2 pokoje po 2 łóżka plus swoja kuchnia i łazienka, pokój z boku po lewej (wejście od tyłu domu) jeden pokój plus łóżko w kuchni i łazienka. No i są jeszcze domki w bliskim sąsiedztwie campów- bardzo fajna opcja, bo bliżej do plaży
Nam przypadł domek przypominający bunkier- na górze wylany był beton, a nad nami rozbili się z namiotem Polacy i dzieciaki sobie biegały po naszym "dachu"
Cena zależy od rodzaju pokoju/domku i negocjacji. Rok temu za noc za bunkier 3 osoby-45euro. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam
By
cropla at 2011-06-05
Uploaded with
ImageShack.us
zdjęcia całego budynku z przodu niestety nie posiadam