napisał(a) piotrek.k » 22.03.2008 09:58
Byłem w zeszłym roku w Makarskiej z 2,5 letnią córeczką i naprawdę mogę polecić tą miejscowośc. Jest fajny plac zabaw, dużo różnych karuzeli i skoczni dla dzieci, długa plaża żwirowa , dużo knajpek naprawdę fajnie. Dodatkowym plusem są widoki z jednej strony piękne góry a z drugiej błękitne morze tam naprawdę się wypoczywa. Jeżeli chodzi o Brelę to byłem przejazdem i mam mieszane uczucia odpychały mnie te strome podejścia jeżeli Jedziesz z 3 dzieci to odradzam.
Naprawdę polecam jazdę w ciemno tym bardziej w czerwcu jeżeli dojedziesz na miejsce przed południem bez problemu znajdziesz nocleg nie gwarantuje że akurat z bezpośrednim widokiem na morze ale będziesz miał możliwość na miejscu zdecydować w jakiej okolicy zamieszkasz. Jedna rada, nie wynajmuj pierwszego lepszego mieszkania warunki są naprawdę różne ja wynająłem 3 z kolei w pół godziny za 55 euro z widokiem na morze, klimą ( polecam z dziećmi lepiej śpią), tarasem, aneksem kuchennym i 300 m od morza.
Tak naprawdę jadąc w ciemno możecie sami zdecydować gdzie się zatrzymacie Brela Baska voda czy Makarska
Osobiście polecam MAKARSKĄ.