piotrek551 napisał(a):No i jest mój pierwszy urlop w Chorwacji wyspa vir ... Wszystko fajnie woda jest plaża jest apartament jest. Problem jest straszny z właścicielem ponieważ zabrał mi z pokoju wentylator /który sobie kupiłem/. Po awanturze zwrócił, ale zabronił go używać bo Urzad miasta pilnuje mojego gniazdka i on dostanie kare 500 kun za mój wentylator czy to prawda ?
piotrek551 napisał(a):ponieważ zabrał mi z pokoju wentylator /który sobie kupiłem
piekara114 napisał(a):No i podaj dokładnie namiar na ten app., ulicę, zdjęcia i daj też w wątku "Czarna lista app."
stavros2002 napisał(a):A to też dziwne, że mieli prąd tylko z paneli, bo w takich miejscach zwykle mają generator. Aby zasilić całydom panele musiałyby być rozłożone na powierzchni co najmniej kilkudzisięciu m2. Bylismy kiedyś w Grecji na takim zadoopiu i panele były tylko uzupełniające do generatora. Sam generator odpalało się przyciskiem w piwnicy, nowe modele są bardzo ciche.
Niektórzy zgadzają się na taką cenę a standard jak za 30 eur. Ja płacę zwykle 40-45 eur/2+1nastolatek w lipcu i klima i wszelkie opłaty w cenie. Meble - różne, ale przecież mam zdjęcia to wiem co biorę, a jak by się nie zgadzały z ofertą to na miejscu byłałby negocjacja.Garo&Justa napisał(a):Nie masz klimy w cenie 70E?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje