Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Ivan Dolac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lotnikwsk
Cromaniak
Re: Ivan Dolac

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 15.02.2016 20:14

A tutaj
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

nie wiem kiedy chcesz jechać ale trochę wolnego mają 8)
JustynaSz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustynaSz » 16.02.2016 15:43

magdach7 napisał(a):
MaJaKi napisał(a):W tym roku w sierpniu byliśmy w ID, apartament 10 m do morza, w domu 2+1, 2+1, 4, 4+1, 4+2. Miejsce godne polecenia.

Widok z tarasu

Wyślij please :papa:

Ja też poproszę namiary, choć jeszcze nie wiem jak ten priv odebrac :)
dula
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dula » 29.02.2016 18:49

Witam. I ja również proszę o namiar na te apartamenty. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zaba997
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zaba997 » 09.04.2016 19:16

hej,
prośba do lotnikwsk o podanie namiarów na tę kwaterę:) z góry dziękuję, pozdrawiam!

Jeżeli jeszcze ktoś mógłby podesłać mi namiary na sprawdzone kwatery w ID, Vrboska, Jelsa lub Stari Grad będę dozgonnie wdzięczna:)
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 09.04.2016 21:43

zaba997 napisał(a):hej,
prośba do lotnikwsk o podanie namiarów na tę kwaterę:) z góry dziękuję, pozdrawiam!

Jeżeli jeszcze ktoś mógłby podesłać mi namiary na sprawdzone kwatery w ID, Vrboska, Jelsa lub Stari Grad będę dozgonnie wdzięczna:)

Namiary są w pierwszym poście zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
nic innego nie wymyślę :roll:
Ja tutaj rezerwowałem ,ale zaznaczam że jadę tam pierwszy raz :wink:
edytas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytas » 10.04.2016 10:08

MaJaKi napisał(a):W tym roku w sierpniu byliśmy w ID, apartament 10 m do morza, w domu 2+1, 2+1, 4, 4+1, 4+2. Miejsce godne polecenia.

Widok z tarasu

Widok super. Poproszę o namiary na PW. Dziękuję :)
inox
Autostopowicz
IVAN DOLAC HVAR prośba o pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) inox » 30.05.2016 17:52

Wykupiłem w firmie adrialin.pl apartament 50m2 w terminie 12.07-22.07.2016
dokonałem zapłaty w całości przelewem w euro .Na moją prośbę Pani z biura przesłała mi lokalizację obiektu , jednak w tym miejscu jest zielona trawa . Ivan dolac trochę znam bo byłem w 2004 , 2005 , 2007 ostatni raz .Mam pytanie może ktoś był niedawno i pamięta bo powiem szczerze zaczynam się trochę denerwować bo nie znam biura ( obdzwoniłem kilkanaście apartamentów w dolacu i wszedzie brak miejsc ) niestety nie mogę wkleić linku bo Przepraszamy, jeszcze nie możesz umieszczać linków w swoich postach. Jest to funkcja dostępna wyłącznie dla forumowiczów o dłuższym stażu.
Uwaga: próby ominięcia tego zakazu mogą skutkować trwałym usunięciem z forum. Nie udzielamy również informacji, od czego dokładnie zależy możliwość umieszczania linków (jeśli będziesz wsytarczająco zaangażowany, na pewno nie będzie z tym problemów).
pzdr Krzysiek

kobieta z biura adrialin podała mi adres ivan dolac 73 ( wbijając w maps też nic nie pokazuje ) co jest grane
Ostatnio edytowano 31.05.2016 13:04 przez inox, łącznie edytowano 1 raz
inox
Autostopowicz
Re: IVAN DOLAC HVAR prośba o pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) inox » 30.05.2016 17:53

jesli ktoś zna dobrze dolac to proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
romuald22
Koneser
Re: IVAN DOLAC HVAR prośba o pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 30.05.2016 18:02

jolcix
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolcix » 30.05.2016 18:15

też tak raz miałam, i też rezerwacja przez adrialin.pl, tylko w Mali Losnij,

wymieniłam z panią kilkanaście maili, ona próbowała mi wmówić, ze wysłała dobry adres, ja jej udowadniałam, ze nie :) wysyłałam zrzuty ekrany i may,

ostatecznie pani przyznała mi racje, przeprosiła za pomyłkę i wysłała właściwy adres

napisz do nich i poinformuj co odkryłeś :)
Ruch1920
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ruch1920 » 28.10.2016 20:37

Poproszę o namiary na apartament w ID. Pozdrawiam
gonzo711
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo711 » 16.08.2017 08:11

Witam
Proszę o namiary na apartamenty w Ivan Dolac
sesa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sesa » 04.04.2018 14:03

Witam wszystkich :)
W tym roku padło na Hvar , ponieważ rok temu sprawy losowo-rodzinnie nie pozwoliły nam na wyjazd do Cro ,tym bardziej czekam,tęsknię i odliczam.
Jedziemy na 14 dni od 30 lipca :hut: :hut: :hut:
Mam nadzieję że nasza córka i nasz pies z chorobami lokomocyjnymi wytrzymają trasę + prom :P
Będziemy mieszkać w Ivanie, app Ana Pandol czy ktoś kojarzy ?
Załączniki:
30007259_1640382325999530_1172147709_n.jpg
nikaaa_87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikaaa_87 » 09.06.2018 19:33

A czy ktoś kojarzy apartamenty Tonin ? Bez problemu zgodzili się na przyjazd z psem, cena bardzo niska i nie wymagają zaliczki. Pierwszy wybór padł na Sv. Nedjelja lub Bojanic Bad, ale ciężko w Internecie znaleźć jakiś apartament. Pewnie na miejscu jest sporo,ale nie chcemy jechać w ciemno ze względu na małe dziecko i psa.
cadd
Podróżnik
Apartamenty - IVAN DOLAC

Nieprzeczytany postnapisał(a) cadd » 19.01.2019 14:11

Witam wszyskich poszukujących apartamentów na CRO-wakacje 2019 ;-)

W moim przypadku padło na Hvar i miesjcowość IVAN DOLAC.

Otrzymałem kilka ofert, które mnie zainteresowały i chciałbym poznać Wasze opinie o samych apartamentach, lokalizacji i innych udogodnieniach lub uciążliwościach :-)

Być może ktoś z Was był w poniższych apartamentach i mógłby podzielić się informacjami. Za wszystkie opinie będę wdzięczny i w zamian mogę przesłać nieco informacji o apartamentach w Makarskiej, Tribunj i Drasnicach.

W IVAN DOLAC interesują mnie (z naciskiem na 3 pierwsze):

1. Apartament ZORA - IVAN DOLAC 85
2. Apartament TONIN - IVAN DOLAC 94
3. Apartament PERICA - IVAN DOLAC 33

4. Apartament LAVANDA - IVAN DOLAC 87a
5. Apartament SLAVINKA - IVAN DOLAC 106
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje