Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Ivan Dolac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anusiek
Croentuzjasta
Re: Ivan Dolac

Nieprzeczytany postnapisał(a) anusiek » 25.11.2015 10:03

Witam , też szukam kwater w Ivanie Dolacu , poproszę o jakiś namiar. Planujemy koniec czerwca , początek lipca 2016 . Może spróbować w ciemno ? dziękuje i pozdrawiam
Kalibra
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kalibra » 27.12.2015 22:58

Witam,
poproszę o namiary w ID dla rodziny 2+2 na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
adkrzywda
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adkrzywda » 28.12.2015 12:42

Witam,
Poszukuję namiarów na jakiś apartman w Ivan Dolac lub Bojanić Bad (generalnie południowa strona wyspy) dla rodziny 2+1. Gdyby ktoś posiadał sprawdzoną kwaterkę bardzo proszę o info na PW, lub na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam :papa:
CROdzinka.pl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROdzinka.pl » 18.01.2016 09:22

Cześć,
Poszukuję informacji na temat apartamentu "Bonacić" w Ivan Dolac lub inny równie pojemny. Planujemy tam wakacje w sumie na trzy rodziny(12os) i musimy mieć coś pewnego. Dodam że połowa naszej ekipy to dzieci 6-12 lat więc bliska odległość do morza jest hiper ważna, żeby nie nabijać kilometrów co 5 min bo siku,piciu,papu,dmuchańca,maske itp itd.
Z góry Dzięki za odpowiedź.
priv. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 18.01.2016 09:47 przez CROdzinka.pl, łącznie edytowano 1 raz
CROdzinka.pl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROdzinka.pl » 18.01.2016 09:46

MaJaKi napisał(a):W tym roku w sierpniu byliśmy w ID, apartament 10 m do morza, w domu 2+1, 2+1, 4, 4+1, 4+2. Miejsce godne polecenia.

Widok z tarasu

Super. Poproszę na priv. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
CROdzinka.pl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROdzinka.pl » 18.01.2016 09:53

Kalibra napisał(a):Witam,
poproszę o namiary w ID dla rodziny 2+2 na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Cześć Kalibra,
Mam identyczny format rodziny, a w tym roku poszukuję kwater dla trzech rodzin w identycznym rozmiarze w okresie 27.08-10.09. Jeżeli więc posiadasz namiary z których nie skorzystasz to Proszę o przesłanie, bo dla nas każdy namiar jest na miarę spokoju.
Podaje adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agunia33
Globtroter
Marzy mi się widok na morze ..

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 28.01.2016 20:43

Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp.:-) Pojęcia nie mam gdzie najładniejsze plaże i najurokliwiej ;_) Marzy mi się apartament z widokiem na morze ... Może ktoś ma namiary ?? Bardzo prosze o pomoc ;-) Z góry wielkie dzięki :-)
Mikromir
Koneser
Re: Marzy mi się widok na morze ..

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 28.01.2016 20:54

agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp.:-)

To miłej lektury. :wink:
klub-milosnikow-wyspy-hvar-t21885.html
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 28.01.2016 21:50

Mikromir napisał(a):
agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp.:-)

To miłej lektury. :wink:
klub-milosnikow-wyspy-hvar-t21885.html

Uprzejmi prawda?

To jest forum dla pracowitych.

A ty byś chciała wszystko od razu na tacy.

Na Hvar też wybieram się w tym roku i poświęciłam na przekopanie forum cały miesiąc.

Wbrew powszechnie panującym negatywnym opiniom o mieście Hvar właśnie tam wybrałam apartament z cudownym widokiem na morze - 10 minut piechotą do miasta i 15 minut do plaży Pokonji Dol. Kilometr od tej plaży jest Uvala Mekicevica zwana też plażą Robinsona ( od znajdującej się tam knajpki) -plaża dostepna jest tylko od strony morza lub na piechotę z plaży Pokonji Dol.
Jadę po 10 września więc liczę na mniejszą liczbę ludzi na plaży.

Namiary wyślę Ci na PV
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 28.01.2016 22:09

agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp.:-) Pojęcia nie mam gdzie najładniejsze plaże i najurokliwiej ;_) Marzy mi się apartament z widokiem na morze ... Może ktoś ma namiary ?? Bardzo prosze o pomoc ;-) Z góry wielkie dzięki :-)

Taki może być? ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 28.01.2016 22:36

klerjeser napisał(a):
agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp.:-) Pojęcia nie mam gdzie najładniejsze plaże i najurokliwiej ;_) Marzy mi się apartament z widokiem na morze ... Może ktoś ma namiary ?? Bardzo prosze o pomoc ;-) Z góry wielkie dzięki :-)

Taki może być? ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i masz podane na tacy :D a ja kopię forum od września :evil:
jeszcze poszukaj na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :papa:
agunia33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 28.01.2016 23:12

Dziękuję Wam bardzo za podanie na tacy ;-) chciałam tylko kika fajnych namiarów na apartamenty , reszte wyszperam sama, ja też pomogłam nie raz wysyłając namiary na Tribunij i Vodice i dlatego grzecznie poprosiłam ;-) Jak sie komuś chce to pomoże , dzięki ;-)
radkul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkul » 01.02.2016 22:05

witajcie
w zeszłym roku spędziliśmy z dziećmi udany urlop w Ivan Dolac.
Chcemy ponowić wypad do ID
Niestety nie zabraliśmy kontaktu od gospodarzy i szukamy namiarów na apartament Isabella.
byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi pomógł.
Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
poniżej zdjęcie budynku
IVan.jpg
magul
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) magul » 11.02.2016 20:54

Witam, mam pytanie. Czy ktoś z Was ma może jakieś namiary na apartamenty bliżej kempingu w ID? Chyba mnie zaćmiło, że będąc w zeszłym roku nigdzie nie weszłam i nie popytałam o namiary. W tamtej okolicy jest kilka budynkòw, ktòre nie są przy ulicy i znaleźć ich nie mogę. Bardzo będę wdzięczna za jakieś info, jeśli ktoś takowe będzie miał.
Radkul udało Ci się zdobyć ten namiar?
Pozdrawiam,
Sylwia
JustynaSz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustynaSz » 15.02.2016 19:57

Witam. Jestem nowa wiec sorki jeżeli piszę nie tam gdzie trzeba :oops:
2 lata pod rząd byłam na Hvarze raz w Stari Gradzie a raz w Ivan Dolac. Jak dla mnie to przepiękne miejsce i nie chcę go zmieniać. Szukam jakiejś fajnej/ taniej kwatery dla 2 par (2 pokoje, podwójne łóżka) max do 80euro w Ivan Dolac lub Jagodnej. W Arpinie wszytko już zajęte:/ Będę wdzięczna za pomoc, bo nie wiem już jak szukać
moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje