MaJaKi napisał(a):W tym roku w sierpniu byliśmy w ID, apartament 10 m do morza, w domu 2+1, 2+1, 4, 4+1, 4+2. Miejsce godne polecenia.
Widok z tarasu
Kalibra napisał(a):Witam,
poproszę o namiary w ID dla rodziny 2+2 na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp.
Mikromir napisał(a):agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp.
To miłej lektury.
klub-milosnikow-wyspy-hvar-t21885.html
agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp. Pojęcia nie mam gdzie najładniejsze plaże i najurokliwiej ;_) Marzy mi się apartament z widokiem na morze ... Może ktoś ma namiary ?? Bardzo prosze o pomoc Z góry wielkie dzięki
klerjeser napisał(a):agunia33 napisał(a):Kochani , w tym roku zdecydowaliśmy się na wyspe Hvar, uprzedzam ,że kompletnie wyspy nie znam, nigdy nie byłam itp. Pojęcia nie mam gdzie najładniejsze plaże i najurokliwiej ;_) Marzy mi się apartament z widokiem na morze ... Może ktoś ma namiary ?? Bardzo prosze o pomoc Z góry wielkie dzięki
Taki może być?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje