Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. Wybieram sie w te okolice w 2016 roku 16 sierpnia prosze o namiary na kwaterke 2+1 interesuja mnie miejscowosci Ivan Dolac, Zawala ,Sv Nedjelja Za pomoc bardzo dziekuje
Witam Czy ma ktoś jakieś wspomnienia z apartamentu Nicsa Bonacic z ID ? Jedziemy tam w przyszłym roku Wiem, że blisko plaży, bo widać to w galerii. Ciekawa jestem jacy są właściciele i czy mieszkają w tym domu Może ma ktoś jakieś inne namiary na niedrogi apartament niedaleko tego domu ? Znajomi chcą się wybrać z nami, a że u Nicsy miejsc już brak, szukamy czegoś w pobliżu