masmedia napisał(a):że kiedy pierwszy po raz jechaliśmy do Chorwacji już po dokonaniu rezerwacji apartamentów zaczęłam szperać w internecie i opinie o naszym ośrodku były jeszcze gorsze niż te o Medenie a na miejscu okazało się że wcale nie było źle - my w każdym razie byliśmy zadowoleni i wróciliśmy zakochani w Chorwacji.
masmedia napisał(a):Wszystko zależy od tego czego się wymaga i na co kogo stać - jedni podróżują z namiotem i butlą gazową, inni potrzebują tylko czystego pokoju i łóżka do spania jeszcze inni oczekują luksusów i pełnej obsługi.
Jedni marzą o ciszy i spokoju , drudzy szukają rozrywek i towarzystwa, jedni zwiedzają inni wylegują się na plaży a znam i takich którzy podróżowali ponad tysiąc kilometrów nad morze po to żeby spędzić cały urlop z drinkiem przy basenie hotelowym ( i też wrócili zadowoleni
masmedia napisał(a):czy na ośrodku Medena można grillować bądź zrobić ognisko ?
masmedia napisał(a):Wy Cromaniacy, którzy poznaliście prawdziwe klimaty i smaki Chorwacji zdecydowanie odradzacie wielkie ośrodki wczasowe ale niektórym albo to odpowiada albo po prostu nie podejmą się szukania i rezerwowania czegoś na własną rękę czy wyjazdu w ciemno więc zdają się na ofertę biura podróży.
masmedia napisał(a):Nawet jeśli ośrodek czy plaża nie będą nam odpowiadały to w końcu jedziemy samochodem i można się będzie przemieszczać gdzieś dalej.
masmedia napisał(a):No i mam nadzieję że okolica widoki i atrakcje zrekompensują wszystko
masmedia napisał(a):Mam pytanie o park KRKA i o Jeziora Plitvickie -czy warto zwiedzać obydwa miejsca ? Przeczytałam gdzieś że park KRKA to Plitwice w pigułce - a co Wy polecacie ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje