Kolego chodzi Ci o tą Victorię? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jeżeli tak to powiedz mi jak tam wygląda plaża? Na zdjęciach widzę tylko skalistą, a zależy mi chociaż na kamyczkach. Pozdrawiam.
Torac napisał(a):Rosa_ad napisał(a):Torac napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
bezpośrednio nad tą popularną plażą.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jaki namiar i jaka cena tego apartamentu
Odnalazłem wizytówkę
Jelka i Nikola Śośić
Podraće 10
tel +385(0)21-618650
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marishka napisał(a):Z korespondencji z właścicielem wywnioskowałam, ze to nie ten przedstawiony na Twoim zdjęciu, ten Twój to faktycznie ze wspólną kuchnia, a nam chodziło o aneks kuchenny i taki nam zaproponował. Co do garażu to jakoś mi to nie przeszkadza, planujemy co prawda wycieczki, ale to ie problem. Widok z balkonu ma być na morze. Chyba będę się jeszcze targowała.
Torac napisał(a):marishka napisał(a):Z korespondencji z właścicielem wywnioskowałam, ze to nie ten przedstawiony na Twoim zdjęciu, ten Twój to faktycznie ze wspólną kuchnia, a nam chodziło o aneks kuchenny i taki nam zaproponował. Co do garażu to jakoś mi to nie przeszkadza, planujemy co prawda wycieczki, ale to ie problem. Widok z balkonu ma być na morze. Chyba będę się jeszcze targowała.
Ale to ten dom?
marishka napisał(a):Już wiem, to jest ten dom, z tego co pisał właściciel to pokoje są po remoncie. No chyba nie wprowadzałby mnie w błąd????
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje