Przemasss napisał(a):A czy poczatkowe numery Bartola Kasica to juz zdecydowanie malo komfortowo jezeli chodzi o dojscie do plazy?
boolo napisał(a):co powiecie o takiej lokalizacji w brela cikes put luke 59 czy blisko wody jakie pokoje i jacy gospodarze czy wysoko polozony i jaka plaza i czy tloczno w sezonie mam pytanie jakbyscie poukladali od najlepszej oferty do najgorszej oferty moje kryterium to blisko wody malo schodkow spokojna okolica w miare blisko do centrum pokoje podstawowy standard raczej kwatery jedziemy dwie rodziny z dziecmi od 3 do 8 lat czy taniej wyjdzie apartament co proponujecie oto moje adresy przepraszam za pisownie ale dopiero sie ucze obslugiwac komputer villa nicola \podrace25\neven &dubravko\victoria\pervan\scit55\frankopanska77\putluke59 MOZE PAN JANUSZ POMOZE PAN JEST ZORIENTOWANY W TYM TEMACIE .PROSZE O JAKIEKIEKOLWIEK PODPOWIEDZI LUB NAPISAC adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
camelbek1 napisał(a):Witam. Był ktoś może w apartamentach Adria Marija & Ivo Ursić
Stomarica 9 ? Byłbym wdzięczny za wszelkie info
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje