Tadek88 napisał(a):Znalazłem ładny apartament (2 + 1) z własną kuchnią na Put Luke (Jakirusa). Cena 45 euro. Termin urlopu to przełom sierpnia i września. Cena jak dla mnie ok, a sama lokalizacja chyba też godna polecenia ? Czy ktoś z Was już był w tej okolicy ?
Torac napisał(a):Tadek88 napisał(a):Znalazłem ładny apartament (2 + 1) z własną kuchnią na Put Luke (Jakirusa). Cena 45 euro. Termin urlopu to przełom sierpnia i września. Cena jak dla mnie ok, a sama lokalizacja chyba też godna polecenia ? Czy ktoś z Was już był w tej okolicy ?
Put Luke (Jakiruśa) to b. dobra lokalizacja w Breli (dla mnie osobiście to typ nr 2 po Podraću)
monka812 napisał(a):Witam,był ktos może? w jakiej to okolicy?ktos kojarzy?
Tadek88 napisał(a):Przypomnę, że szukam apartamentu dla 2 osób w terminie (22.08 - 6.09.2016)
Apartament w okolicach Put Luke 22 to koszt 45 euro (300m od morza).
Kolejna oferta jaką znalazłem to apartament na ulicy Jardula, też z własną kuchnią. 98 euro za sierpień i 78 euro za wrzesień (50m od morza).
Co sądzicie o tych cenach ?
Tadek88 napisał(a):Mam kolejną ofertę też na ul. Jardula (50m od morza) A2 + 1 z kuchnią i widokiem na morze tym razem za 48 euro, więc chyba warto.
rzdrozny napisał(a):Jak wygląda dojście z Podrace (25a Vranjes) do Punta Luke (9)? Dojdzie się tą słynną promenadą, czy trzeba kluczyć? Mamy już dawno rezerwowaną miejscówkę u Matko Vranjesa, a znajomi teraz szukając czegokolwiek, znaleźli Punta Luke. Daleko, długo, straśnie?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje