Nie za dużo apart. ze śniadaniem w Breli, nie upierałbym się przy tym bardzo i zjadłbym śniadanie w najbliższej restauracji.
Cenowo się zmieścisz spokojnie w sezonie, tym bardziej w Twoim terminie
Tadek88 napisał(a):ul. Biokovska wygląda na dobrą lokalizację, czy ktoś z Was już tam wynajmował apartament ? Co sądzicie o tej lokalizacji ?
agatka9082 napisał(a):Hej kochani znalazłam w tym roku trzy miejscówki w Breli pierwsza to na Ivana Gundulića za 40e druga Frankopanska za 30e i druga tez na Frankopanska tylko dalej, bliżej Baski tez za 30e poczatkiem czerwca. Moje pytanie to czy to jest dobra miejscówka dla rodziny 2+2 z 2,5 i 6 latkiem. Chodzi mi o to zeby było nie daleko do centrum i na plaże. Spokojnie spacerek do 15min - 30minut moze być.
agatka9082 napisał(a): Miałam dużo fajnych apartamentów ale w Stomaria i Scit ale zrezygnowałam ponieważ nie wiem czy moje dzieci na pieszo by dały rade a auta chcemy używać tylko na dłuższe wycieczki, a może się mylę. Prosze o oświecenie. To juz drugi raz w Chorwacji ale za pierwszym razem byłam w Rogoznicy i miałam wszedzie blisko ;p
Tadek88 napisał(a):jak napisał Ci Z, wszędzie blisko, bo to centrum, ale jak dla mnie za dużo naroda i daleko do spokojnej plaży, bez chmary ludzi
Spokojne plaże w Breli to te na północ od ulicy Scit ?
monavi napisał(a):Chcemy zarezerwować apartament Nikola u Ivana Raosa.
Jedziemy z dziećmi. Wiemy że Brela = schody, ale czy ktoś był we wspomnianym apartamencie, i mógłby podpowiedzieć, jaką drogą możliwie najłatwiejszą dojść do plaży i co to za dzielnica, na stronie jest podane 3 km do centrum, czy to znaczy że musimy najpierw zejść do plaży na promenadę i 3 kilosy iść żeby dojść do jakiegoś centrum? Proszę o wskazówki, z góry dziękuję
Tadek88 napisał(a):Kiedy przeglądam oferty często natrafiam na opis, że apartament/pokój jest z tzw. dostawką np. A2 + 2, P2 + 2, P2 + 1
Czy to powszechna praktyka ? Czy jest to rozwiązanie przyjęte ze względu na rodziny z dziećmi ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje