Arias napisał(a):Zarezerwowaliśmy nocleg, ul. Scit 55. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór lokalizacji. Co prawda pokój bez widoku na morze ale podejrzewam, że za widok trzeba doliczyć z 10 euro.
Tylko mam jedną wątpliwość - czy spotkaliście się z tym, że gospodarze nie oczekują żadnej zaliczki? Zapytałem się w mailu o kwotę zaliczki i dane do przelewu i dostałem odpowiedź, że nie potrzeba przesyłać żadnej gotówki. Mam nadzieję, że nie okaże się na miejscu, iż apartament jest już zajęty. Nazwisko gospodarzy czyli Sosic przewinęło się w kilku adresach więc to chyba jakaś większa rodzina. A może ktoś z Was nocował przy Scit 55 u pani Josefiny Sosić?
A przy okazji - jak długo mniej więcej idzie się z ulicy Scit do centrum Breli? A ile do jakiejś przyjemnej plaży/zatoczki? Jakiejś knajpy (coś czytałem o jakiejś dobrej pizzy). Jest tam może w okolicy jakiś market? I od jakiej ulicy zaczyna się ta promenada, która prowadzi aż do Baski Vody?
pozdrawiam
w Breli i to jeszcze w dzielnicy Scit większość to Sosic, i to nie zawsze rodzina;
tez miałem czasem rez. bez zaliczki;
do Centrum promenadą spokojnie idąc z 30min
do super plaży (top 10 w świecie) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w kierunku płd/centrum; oczywiście bliżej/niżej od Was też możecie plażować;
do fajnej knajpy Plima w dzielnicy Stomarica przy promenadzie w kierunku płn też jakieś 500m;
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link macie naprawdę blisko, jest tam wszystko co potrzeba, większy jest w Centrum lub powyżej Was zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link;
promenada jest długim deptakiem ciągnącym się od najdalszych dzielnic Breli (np. Jakirusa, aż do BV);
to chyba wszystko co chciałeś wiedzieć...