Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie Villi Carmen przy ul. Frankopańskiej 1 czy ktoś miał okazję tam wypoczywać ? Proszę o opinię.
Pozdrawiam.
Janusz Bajcer napisał(a):Witam.
Mój typ - Šćit 55
dd22 napisał(a):Witam wszystkich planujemy za tydzien wyjazd do Chorwacji (5osób) przy czym przez pierwszy tydzień chcemy trochę pozwiedzać Wiedeń-Lublana-Wenecja-Rovnij-Pula tu już noclegi są zaklepane. Dalej chcieliśmy się udać na krk do Baski ale nie mogę znaleźć tam noclegu. Dotrzemy tam pewnie w godzinach wieczornych i boję się, że w ciemno może być kiepsko może ktoś mógłby polecić jakieś kwatery w przystępnej cenie których nie ma na necie?
Dalej chcemy udać się na wypoczynek do Breli czy ktoś ma namiary na niedrogi nocleg w dobrej lokalizacji? Napisałem maile do kilku ale jako, że zostało mało czasu może być kiepsko. Ewentualnie inne pobliskie miejscowości no ale z tego co tu wyczytałem Brela chyba na pierwszy wypad będzie w sam raz. Czy da radę znaleźć w ciemno noclegi na 5 osób? Prosiłbym o konkrety wiem, że pewnie wszystko już na forum było wałkowane ale zostało nam bardzo mało czasu, a dużo przygotowań i nie zdążę przewertować wszystkiego byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc i rady. Pozdrawiam.
Lednice napisał(a):dd22 napisał(a):Witam wszystkich planujemy za tydzien wyjazd do Chorwacji (5osób) przy czym przez pierwszy tydzień chcemy trochę pozwiedzać Wiedeń-Lublana-Wenecja-Rovnij-Pula tu już noclegi są zaklepane. Dalej chcieliśmy się udać na krk do Baski ale nie mogę znaleźć tam noclegu. Dotrzemy tam pewnie w godzinach wieczornych i boję się, że w ciemno może być kiepsko może ktoś mógłby polecić jakieś kwatery w przystępnej cenie których nie ma na necie?
Dalej chcemy udać się na wypoczynek do Breli czy ktoś ma namiary na niedrogi nocleg w dobrej lokalizacji? Napisałem maile do kilku ale jako, że zostało mało czasu może być kiepsko. Ewentualnie inne pobliskie miejscowości no ale z tego co tu wyczytałem Brela chyba na pierwszy wypad będzie w sam raz. Czy da radę znaleźć w ciemno noclegi na 5 osób? Prosiłbym o konkrety wiem, że pewnie wszystko już na forum było wałkowane ale zostało nam bardzo mało czasu, a dużo przygotowań i nie zdążę przewertować wszystkiego byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc i rady. Pozdrawiam.
W ciemno teraz bym nie jechał ani do Baśki, ani do Breli
Po prostu nie ma to sensu, za duży popyt, za mała podaż
Zostaje Wam jednak szukanie w internecie
Szukajcie nie tylko w Baśce, ale i w Punacie, Malinskiej, mieście Krk, tam też jest bardzo ładnie
Brela jest "kawałek" drogi od Baśki
Nie za dużo tego na jeden raz
dd22 napisał(a): To co polecasz poza Baska Voda i Brela jeszcze? (plaża kamienista odpada)
dd22 napisał(a):Są jakieś fajne miejscowości w pobliżu tych dwóch gdzie łatwiej o noclegi i może nawet taniej za lepsze warunki?
nattai napisał(a):Cześć! Planujemy wyjazd do Breli/ Baśka Voda w okolicach 22.08. Jechać w ciemno czy lepiej coś zarezerwować? Jak rezerwować,to macie może coś sprawdzonego - potrzebujemy czegoś na 7 osób + małe dziecko, najlepiej apartament 3 sypialnie + kanapa w salonie, albo apartament 2 sypialnie + kanapa + jakiś pokój dwuosobowy. Wiadomo, dobrze gdyby było blisko plaży no i żeby nie było tysiąca schodków. Balkon/taras też by się przydał Szukaliśmy już na wieelu stronach, ale jakoś nic nie wpadło nam w oko. Pomożecie?
ice napisał(a):czytam ostrzeżenia o małej ilości miejsc w Brela, więc zapytam, co powiecie o wyprawie tam w ciemno, w 2+1, okres to ok tydzień gdzieś od 16.08?
wcześniej byliśmy w ciemno, w innych częściach HR, ale z grupą dorosłych, teraz z dzieckiem mam lekkie obawy, ale z drugiej strony nie chciałbym żałować wybranego apartamentu albo płacić pośrednikom za spanie...
dd22 napisał(a):Takie pytanie z innej beczki jak lepiej zrobić jeden nocleg w Istrii i dwa w Krk czy odwrotnie? Głównie o zwiedzanie chodzi.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje