Re: Brela- apartamenty
napisał(a) perfecta1 » 10.07.2014 13:25
perfecta1 napisał(a):travel na kiedy zarezerwowales te apartamenty? Ja jade pod koniec czerwca wlasnie do VIce, ladnie wyglada na obrazku ale kontakt z wlascicielka taki sobie. Zaliczka przelana ale napisalam do niej kilka dni temu odnosnie pobytu i cisza. Nie wiem czy po prostu nie odbiera czesto maili czy jak...
Jakie jest twoje wrazenie?
bylam i moge sobie sama odpowiedziec, moze si ekomus przyda.
Prawie ostatni dom na ulciy co mogloby sprawiac wrazenie ze bedzie spokojnie i cicho ale niestety... co dziennie o 7 rano wlasciciel (ktory mieskza a apartamencie na dole) jezdzi skuterem do pracy. A ten skuter do cichych nie nalezy i jesli ktos lubi spac przy otwartym oknie (jak ja ) to na pewno sie nie wyspi. Plus smieciarka cos kolo tej samej godziny jezdzi pod samym oknem.
Apartamenty na gorze nowe i swieze, natomiast ten dostepny na dole jest nieco starszy. Nie ma nic zlego w nim oprocz teog ze czuc papierosy i jest w nim bardzo ciemno.
Ciezki kontakt z wlascicielka- ona nie odpowiada na maile tylko jej corka co czasem zajmuje tygodnie. Napisalam ze bedziemy kolo 11 ale wszystko poszlo ok i bylismy o 8 rano. Pukalismy do mieszkania wlasciciela, on sam nas widzial czekajacych pod domem o 9 rano ale nikt nie kwapil sie zeby podejsc i zapytac czy my to my. telefony gluche, wiadomosc ze bledny numer, dopiero po wielkich kombinacjach przez niemca ktory przebywal obok udalos ie skontaktowac z bratem wlascicielki ktory zadzwonil do niej. Koncem koncow zameldowalismy sie.