Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Brela Davor&Marija Sosic

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mario73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario73 » 11.07.2014 23:47

Witam!
Piszę na forum pierwszy raz, chociaż często korzystałem z informacji przez Was zamieszczanych. Oczywiście w "gorącym okresie" czyli kilka tygodni przed wyjazdem.
Ale do rzeczy :) Po raz pierwszy jadę do Chorwacji z dziećmi (3,5 roku i 7 miesięcy). Znalazłem apartament w Breli u Davora&Marija Sosic i tu moje pytanie czy ktoś z Was był w tych apartamentach, jacy są właściciele, no i na koniec pytanie z tych "trudnych" czy 55 euro za apartament w sierpniu 10-23.08.14 to dużo czy OK?
Z góry dziękuję i pozdrawiam :papa:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.07.2014 11:15

jak na tę lokalizację i Brelę w sezonie to cena w sam raz, choć nie wiem jak policzyli konkretnie Was i dzieci

mają przy samej plaży pakamerkę na graty plażowe, tylko trzeba zapytać
Mario73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario73 » 12.07.2014 18:55

Dzięki za info, niestety dzisiaj dostałem meila że oferta już nieaktualna 8O :cry: . I teraz trzeba zacząć zabawę do nowa :? przeglądać oferty i wysyłać meile. No chyba że ktoś ma jakieś namiary na apartamenty w Breli w rozsądnej cenie.
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 13.07.2014 16:36

mamy sezon i dlatego trzeba szybko dzialac, i brac to co zostało, ewentualnie jechac w ciemno
Mario73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario73 » 16.07.2014 15:05

Znalazłem apartament za 55 euro w Villi Entoni Brela :) w prawdzie to centrum ale po 40 meilach z informacją o braku miejsca :? , zrobiłem rezerwację ale nie znalazłem na forum żadnych informacji na temat tej Villi. Może ktoś z Was jednak tam był i może się podzielić wrażeniami.
Pozdro Mario
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 16.07.2014 16:46

Tej kwatery nie znam lecz byłem po drugiej stronie ulicy na Frankopanska 53
Mario73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario73 » 16.07.2014 21:47

Z napisał(a):Tej kwatery nie znam lecz byłem po drugiej stronie ulicy na Frankopanska 53

Jadę w środku sezonu więc pytanie może wydać się naiwne ale czy na plaży trzeba "walczyć" o miejsce? o 7 rano rozkładać ręczniki itd. Patrząc na mapę to w sumie już koniec Breli. Szukałem czegoś w okolicach Scit ale ...
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 17.07.2014 17:34

tzn na lepszych miejscówkach ręczniki karimaty potrafią leżeć całą dobę, ale bez przesady, nawet w sezonie tłoku na plaży nie uświadczyłem (tzn oprócz plaży Punta Rata i w stronę centrum)
VowoABT
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) VowoABT » 18.07.2014 06:51

Witam wlasnie jestem w breli juz upatrzylem nawet cro maniaka bialym renault Busem - ja przyjechalem 16stego w ciemno w dwie pary ladniejsze widoki niz w basce znalazlem miesKanie 60 m2 za 90 E dwie sypialnie dwie lazienki salonkuchnia i taras z przepieknym widokiem
magdaddd
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdaddd » 24.07.2014 23:09

Tegoroczne wakacje (termin od około 29 sierpnia) planujemy spędzić w Breli, razem z dwójką maluchów - 2 latka i 4 latka. Planujemy jechać w ciemno.

Chciałam zapytać gdzie powinniśmy zaparkować (na jakiej ulicy) i w którą udać się stronę by szukać odpowiedniego apartamentu - głównie zależy nam by do plaży nie prowadziły schody (kilka może być), plaża tak do 100 m, centrum do 1 km no i aby był parking taki co to będzie dość łatwo opuścić celem odbywania różnych wycieczek.

Naczytałam sie już sporo o różnych dzielnicach i mam wielki problem która będzie odpowiednia.

Bardzo dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.07.2014 00:22

magdaddd napisał(a):Tegoroczne wakacje (termin od około 29 sierpnia) planujemy spędzić w Breli, razem z dwójką maluchów - 2 latka i 4 latka. Planujemy jechać w ciemno.

Chciałam zapytać gdzie powinniśmy zaparkować (na jakiej ulicy) i w którą udać się stronę by szukać odpowiedniego apartamentu - głównie zależy nam by do plaży nie prowadziły schody (kilka może być), plaża tak do 100 m, centrum do 1 km no i aby był parking taki co to będzie dość łatwo opuścić celem odbywania różnych wycieczek.

Naczytałam sie już sporo o różnych dzielnicach i mam wielki problem która będzie odpowiednia.

Bardzo dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie!

W Breli dom 100 metrów od plaży to już kilkadziesiąt schodów :wink:
Dokładnie ile, napiszę po 8 sierpnia :idea:

Obrazek
Bunio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bunio » 25.07.2014 00:30

Panie Januszu jeśli to będzie po 15.08 to chętnie się spotkam.Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.07.2014 00:35

te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.07.2014 05:37

Na pokazanym zdjęciu masz dzielnicę Soline czyli ścisłe centrum; domy usytuowane po lewej są wyżej, domy po prawej niżej (zejście jest albo schodkami, albo poprzez główne ulice, uliczki);
chcąc ominąć schody należy wyłącznie szukać w pierwszej linii brzegowej, czyli tuż przy promenadzie w całej rozciągłości Breli, lub w drugiej linii, ale w Centrum;
dobrą opcją jest również końcówka ulicy Podrace wychodząca na Brelską skałkę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (ale nie jestem pewien czy i tak w tym terminie będzie coś wolnego);
w innych dzielnicach II linia brzegowa to już potrafi być kilkadziesiąt dość stromych schodków
magdaddd
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdaddd » 28.07.2014 20:39

Bardzo dziękuje :) To chyba w dzielnicy Podrace bądź w centrum na ulicy Ivana Gundulica powinniśmy szukać noclegów by mieć jak najmniej schodów, tak ? Brela już bardzo mi się spodobała z opisów i zdjęć i teraz jakoś ciężko mi szukać innego miejsca, gdzie schodów będzie mniej :)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone