kemilia napisał(a):Z ciekawości spytam, jak kształtują się ceny w tym apartamencie ?
mtkali napisał(a):Witam, planuję wakacje w w Marusici, w apartamentach Andrea adres (Put borka 42) i zarezerwowałem apartament w tej willi. Czy ktoś również się tam wybiera albo już kiedyś tam był? Jeśli tak to proszę o opinie, nigdzie takich nie mogę znaleźć.
Dżoana:) napisał(a):mtkali napisał(a):Witam, planuję wakacje w w Marusici, w apartamentach Andrea adres (Put borka 42) i zarezerwowałem apartament w tej willi. Czy ktoś również się tam wybiera albo już kiedyś tam był? Jeśli tak to proszę o opinie, nigdzie takich nie mogę znaleźć.
Witaj! W tym roku również wybieramy się do Andrei 12- osobową ekipą. Jedziemy w lipcu. Może jedziemy w tym samym terminie???
mtkali napisał(a):Dżoana:) napisał(a):Witaj! W tym roku również wybieramy się do Andrei 12- osobową ekipą. Jedziemy w lipcu. Może jedziemy w tym samym terminie???
My wybieramy się dopiero w sierpniu, też sporą ekipą, także wszyscy razem pewnie byśmy się nie pomieścili
mtkali napisał(a):Dżoana:) napisał(a):Witaj! W tym roku również wybieramy się do Andrei 12- osobową ekipą. Jedziemy w lipcu. Może jedziemy w tym samym terminie???
My wybieramy się dopiero w sierpniu, też sporą ekipą, także wszyscy razem pewnie byśmy się nie pomieścili
szaki napisał(a):Witam serdecznie, to mój pierwszy post więc wszystkich pozdrawiam. Jestem początkującym wielbicielem Chorwacji bo dopiero w zeszłym roku byłem pierwszy raz, dokładnie to na Ćiovo i czuję że prędko nie zmienię miejsca wakacji.
Wychodzi na to że to jednak ja będę pierwszy w tym apartamencie. Jedziemy tam na początku czerwca, koszt to 80 euro za dobę. Podzielę się wrażeniami.
Przy okazji mam pytanie, w innym temacie ale o tej samej miejscowości ktoś pokazywał zdjęcie apartamentu z basenem który wyglądał jak by był na dachu i pisał że tam jedzie. Mogę prosić o jakieś namiary na niego?
Linki usunięte zgodnie z regulaminem działu
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje