Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartaments Mitan Tucepi - czy ktoś zna to miejsce?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
celahim
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) celahim » 29.06.2014 21:19

Hej,

Planuję zarezerwować sobie apartamenty Mitan w Tucepi. Link poniżej.

tucepi.net/mitan

Czy koś zna to miejsce, ktoś tam spał? Polecacie?
Trzeba zrobić przedpłatę 20%, żeby zarezerwować. Mam nadzieję, że gospodarz uczciwy i nie stracę pieniędzy ;)

Dzięki z góry!
celahim
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) celahim » 14.08.2014 06:17

Może się komuś przyda na przyszłość - właśnie jesteśmy w apartamencie Mitan w Tucepi i mogę spokojnie polecić, płacimy 35 euro za nocleg, plaża dosłownie 2 minuty drogi od apartamentu, pokój czysty, klimatyzowany, wifi, balkon z częściowym widkiem na morze + lodówka, która niestety z jakiegoś powodu jest na korytarzu przy pokoju, ale należy tylko do nas

W tej cenie trafiliśmy super (co prawda nasz pokój jest bez kuchni, ale mamy ze sobą palnik elektryczny, więc sami sobie urządziliśmy kuchnię na stole;)

Do portu w Tucepi jakieś 5-10 minut spacerkiem

Jednego wieczoru po przyjściu do pokoju leżało na stole wino domowej roboty - prezent od gospodarza;)
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 14.08.2014 08:37

A jak z Jadranką? Nie słychać samochodów?
celahim
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) celahim » 14.08.2014 09:03

W pokoju cichutko, jak siedzimy na balkonie to oczywiście słychać jakieś auta, ale żadnej tragedii nie ma, mnie zupełnie nie przeszkadza.
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 14.08.2014 09:14

Pytam, bo szukając apartamentu (my już niestety po :( , byliśmy w pierwszej połowie lipca) oglądałem ich stronę. Mieli dobrą cenę, ale właśnie z powodu bliskości jadranki i konieczności przechodzenia przez nią (byliśmy z dziećmi) zrezygnowałem.
Palmetto2006
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Palmetto2006 » 14.08.2014 09:30

My również po..... możemy polecić apartament Matijević....Ante Jakić Tucepi ul.Kraj 21. Wszystko zgodnie z opisem.Super przywitanie.
Rossonera
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rossonera » 14.08.2014 11:55

celahim napisał(a):Może się komuś przyda na przyszłość - właśnie jesteśmy w apartamencie Mitan w Tucepi i mogę spokojnie polecić, płacimy 35 euro za nocleg, plaża dosłownie 2 minuty drogi od apartamentu, pokój czysty, klimatyzowany, wifi, balkon z częściowym widkiem na morze + lodówka, która niestety z jakiegoś powodu jest na korytarzu przy pokoju, ale należy tylko do nas

W tej cenie trafiliśmy super (co prawda nasz pokój jest bez kuchni, ale mamy ze sobą palnik elektryczny, więc sami sobie urządziliśmy kuchnię na stole;)

Do portu w Tucepi jakieś 5-10 minut spacerkiem

Jednego wieczoru po przyjściu do pokoju leżało na stole wino domowej roboty - prezent od gospodarza;)

Dobrze to czytać. :D Ja z chłopakiem zarezerwowaliśmy apartament Mitan na wrzesień na 10 dni, w cenie 35 euro zaproponowano nam pokój 2+2 (pytałam o mniejszy 2-osobowy, ale Pan odpisał, że to już niski sezon i dostaniemy większy w tej samej cenie). Przedpłatę zrobiłam za dwa noclegi.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone