Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartaments-Beverly Omiś

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Inka75
Globtroter
Apartaments-Beverly Omiś

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inka75 » 03.02.2010 22:26

Witam. Czy ktoś był w apartamencie Beverly w Omisiu? Nie wiem czy taki faktycznie istnieje. Proszę o odpowiedzi.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 04.02.2010 01:04

Inka75 napisał(a):Witam. Czy ktoś był w apartamencie Beverly w Omisiu? Nie wiem czy taki faktycznie istnieje. Proszę o odpowiedzi.

Pytasz o dom i nie wiesz czy taki istnieje? hmmm...

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

W środku ok. Cena norma, ale bym go nie wybrał ze względu na położenie, chyba że chcecie dojeżdżać codziennie do plaży. Plaża w Omiszu brudna. Obok kotwiczące statki oferujące fishpicnici. Woda zimniejsza przez wpadającą tam do morza Cetine. Sam Omisz dobry może tylko by wymienić w nim pieniądze lub zjeść pizze bo nawet na zakupy się nie nadaje.
Poczytaj ten temat i ten. W nich znajdziesz odpowiedź co wybrać na Rivierze Omiš.
Pozdrav

Ps. Omiš - Omisz - w Omiszu
Inka75
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inka75 » 04.02.2010 09:25

Witam. Dziękuję za odpowiedź. Już zaliczkę niestety wpłacilam ale miałam dziwne podejrzenia że coś jest nie tak ponieważ dlugo nie bylo żadnych wiadomości od właścicieli. Nikt nawet o tym apartamencie na forum nie pisał. Bylam już raz w Chorwacji ale w Lokvie Rogożnicy było tak sobie . Omiś bardzo mi się podoba do plaży podobno 300m. Więc nie wiem dlaczego miałabym dojeżdżać. Spacer z rodzinką dobrze nam zrobi. :) Mogłam jeszcze z tą decyzją poczekać ale jestem jak zwykle w gorącej wodzie kąpana. Mam nadzieję że nie będę żałowć.
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 04.02.2010 17:43

[quote="Inka75"] Omiś bardzo mi się podoba do plaży podobno 300m. Więc nie wiem dlaczego miałabym dojeżdżać.

1. Skoro już zapłaciłaś to po co pytasz - żeby się zrazić?
2. Ktoś Ci radzi a Ty twierdzisz że wiesz lepiej - to po co pytać?
Jeżeli wejdziesz na stronę Pensjonatu to to na horyzoncie to jest plaża.
Czy będziesz tam dochodzić wzdłuż bardzo ruchliwej trasy czy dojeżdżać to już wasza sprawa..
Te 300 metrów dla mnie to kant, chyba że gospodarz ma na myśli dziką plażę wzdłuż Jadranki. Byłem 3 razy w Hr w tym 3 dni w Omiszu i uciekałem w spokojniejsze miejsce.
new1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) new1984 » 04.02.2010 22:17

muchador napisał(a):

Czy będziesz tam dochodzić wzdłuż bardzo ruchliwej trasy czy dojeżdżać to już wasza sprawa..
Te 300 metrów dla mnie to kant, chyba że gospodarz ma na myśli dziką plażę wzdłuż Jadranki. Byłem 3 razy w Hr w tym 3 dni w Omiszu i uciekałem w spokojniejsze miejsce.

Powinienieś mieć "muchozol" :)
Inka75
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inka75 » 04.02.2010 22:41

Muchador - po to jest forum żeby pytać i dowiedzieć się więcej. Nie wiem dlaczego od razu taka kąśliwość z twojej strony. Ale ludzie są róźni :) Fajnie że byłeś już trzy razy w Chorwacji więc staraj się nam pomóc a nie być złośliwym. Pozdrawiam MUCHADORA :) Ten Muchozol byłby faktycznie fajniejszy. Pa!
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 05.02.2010 13:12

Inka75 napisał(a):Muchador - po to jest forum żeby pytać i dowiedzieć się więcej. Nie wiem dlaczego od razu taka kąśliwość z twojej strony. Ale ludzie są róźni :) Fajnie że byłeś już trzy razy w Chorwacji więc staraj się nam pomóc a nie być złośliwym. Pozdrawiam MUCHADORA :) Ten Muchozol byłby faktycznie fajniejszy. Pa!

Dlaczego zaraz złośliwy - o Omiszu jest już tyle postów ze naprawdę wystarczy trochę poczytać. Chciałem pomóc i zasugerować żeby jeśli to możliwe wycofać sianko. Jeżeli byłaś w Lokvie to musiałaś jechać przez Omisz. Ze zdjęcia wynika ze apartament jest nad Jadranką za Konzumem i kościołem w kierunku na Lokve - sama sobie dopowiedz jak tam może być.
Mała poprawka. Z planu widzę że nie musisz iść Jadranką można iść tyłami ale dokładnie nie wiem gdzie jest ten apartman.
Jeżeli uraziłem - sorki
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 05.02.2010 13:13

new1984 napisał(a):
muchador napisał(a):

Powinienieś mieć "muchozol" :)

HA! HA! HA!
Inka75
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inka75 » 05.02.2010 14:31

Bardzo dziękuję za odpowiedź :D Teraz to nawet mniej więcej mogę sobie wyobrazić gdzie znajduje się ten apartament. Szkoda że tak późno odkryłam to forum, pewnie znalazłabym coś fajniejszego.Pośpieszyłam się z tą zaliczką. Dziwne że nikt o tym apartamencie jeszcze nie pisał, szukałam w google też nic. Fakt jest ich strona. Ale może jeszcze ktoś kto tam był odezwie się. Pozdrawiam.
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 14.05.2010 09:36

Witaj Inka;-)) w jakim terminie tam będziecie , bo ja też tam mam rezerwację;-))
Inka75
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inka75 » 14.05.2010 21:49

Witaj Beatusia
Mamy rezerwację od 01 lipca do 13 lipca apartament 7. Może się spotkamy? :)
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 14.05.2010 22:48

Inka75 napisał(a):Witaj Beatusia
Mamy rezerwację od 01 lipca do 13 lipca apartament 7. Może się spotkamy? :)

my będziemy od 4.07 do 17 07 więc się spotkamy;-))) apartament nr.2;-))
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 15.05.2010 12:36

Inka odezwij mi się na poczcie;-)) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
olmeca
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olmeca » 19.05.2010 10:08

Byliśmy tam w zeszłym roku w czerwcu i chętnie tam wrócimy. Warunki bardzo dobre. Mieszkaliśmy w apartamencie nr 1 z pięknym dużym tarasem. Wyposażenie apartamentów jest rewelacyjne. Budynek położony wysoko nad miastem (piękne widoki). Trzeba jechać krętą drogą ostro pod górę. Do plaży można dojść na piechotę, ale z powrotem to już wysiłek. Właściciele są bardzo sympatyczni. Stipe (Pan około 60 lat) bardzo dobrze mówi po angielsku. Jak będziecie chcieli dojeżdżać do plaży autem to poproście go o bilet na parking w centrum. Plaża piaszczysto-żwirowa w Omisu jest ok. Woda bardzo czysta. Polecam jednak wycieczkę na plażę do Breli. W Omisu polecam też restaurację "Joskan", ukryta w podwórku głównej uliczki starego miasta.
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 19.05.2010 12:35

serdecznie dziękuję;-))
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartaments-Beverly Omiś
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies