Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartaments-Beverly Omiś

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ur-arek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ur-arek » 01.07.2014 21:29

To nas połaskotałeś tą wiadomością. I dziękujemy za cenną radę. Taki szczegół - kubek...ale już więcej wiemy! Jaki zajmujecie AP? Jak z miejscem do zaparkowania przy Beverly? Nas właśnie skusiły widoki i nie stawialiśmy na bezpośredni dostęp do morza. Liczy się poranne śniadanko z widokami a później...nocne Karlovacko na tarasie!
Pozdrawiamy, życzymy udanego pobytu.
PS. Taki detal jak ręczniki (pomijam kąpielowe) są na wyposażeniu?
POZDRAV, raz jeszcze!
wojetek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojetek » 02.07.2014 21:30

ur-arek napisał(a):To nas połaskotałeś tą wiadomością. I dziękujemy za cenną radę. Taki szczegół - kubek...ale już więcej wiemy! Jaki zajmujecie AP? Jak z miejscem do zaparkowania przy Beverly? Nas właśnie skusiły widoki i nie stawialiśmy na bezpośredni dostęp do morza. Liczy się poranne śniadanko z widokami a później...nocne Karlovacko na tarasie!
Pozdrawiamy, życzymy udanego pobytu.
PS. Taki detal jak ręczniki (pomijam kąpielowe) są na wyposażeniu?
POZDRAV, raz jeszcze!

Hej,
Zajmujemy app nr 1, jedyny z tarasem. Jednak wszystkie inne apartamenty posiadają calkiem spore balkony, więc i przy śniadaniu i przy browarze widoki zapewnione :-)
Oczywiście miejsca parkingowe są dla gości.
Ręczniki na wyposażeniu - jesteśmy 4 dzień i juz zaliczyliśmy ich wymianę, także wszystko super.
Pozdrawiamy
ur-arek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ur-arek » 03.07.2014 22:44

To ostatnie pytanie....są komary? :lol: Niby detal, ale dokuczający. Pozdrav
wojetek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojetek » 04.07.2014 21:11

ur-arek napisał(a):To ostatnie pytanie....są komary? :lol: Niby detal, ale dokuczający. Pozdrav

Jakieś tam widać..
Osobiście 'klepnąłem' może z 3 (w sypialnie, przed zaśnięciem)
Nie ma z nimi żadnego problemu..
TomekV8
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekV8 » 20.08.2014 22:21

Witam. Ja również wybieram się w tym roku do apartamentu Beverly, dokładnie nr 5. Chciałbym podpytać osoby, które już tam były. Co dokładnie jest na wyposażeniu apartamentu tzn. czy jest np. suszarka do bielizny, w kuchni gąbki, płyn, ścierki itp. Może się wydawać, że to szczegół, ale dla niektórych ważny. I jeszcze jedno pytanie co z tą opłata klimatyczną jest wliczona w cenę czy nie?
wojetek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojetek » 24.08.2014 11:21

Witaj TomekV8,

Suszarka do bielizny była, płyn do naczyń także. Co do ścierek i gąbek, to nie pamiętam - ale raczej tak, jednak lepiej weźcie ze sobą.
Opłata klimatyczna, niestety, nie jest wliczona i Pan Mimica pobiera ją przy regulowaniu należności po przyjeździe.

Pozdrawiam i życzę przyjemnego pobytu, a napewno taki będzie w Beverly :)
TomekV8
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekV8 » 26.08.2014 08:31

A jeśli chodzi o tą opłatę klimatyczną to ile ona wynosi? Chciałem jeszcze spytać o dostęp do internetu?
wojetek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojetek » 29.08.2014 21:27

Nie pamiętam dokładnie.. chyba 1€/dobę/dorosłego.
Internet wifi, hasło udostępnia właściciel.
Goska2410
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goska2410 » 30.01.2015 00:57

Witam, jestem nowa i mam zamiar jechać w najbliższe wakacje pierwszy raz do Chorwacji. Szukając w internecie noclegu natrafiłam na apartamenty Beverly i wstępnie skontaktowałam się z właścicielem. Niestety nie mam doświadczenia jeśli chodzi o Chorwację, a przeglądając forum przeraziłam się jeśli chodzi o Omiś. Mógłby mi ktoś doradzić jak jest z tą plaża? Czy będę musiała dojeżdżać samochodem na jakąś inną? Czy warto zacząć swoją przygodę z tym miastem? Dodam że jedziemy w 4 osoby dorosłe (2 pary), chciałabym mieć gdzie wyjść wieczorem. Proszę o pomoc
raindrop
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) raindrop » 24.02.2015 13:22

Jeśli chodzi o Omiś to zdecydowanie mogę powiedzieć, że jest gdzie wyjść, a pod wieczór na ulice wychodzą tłumy ludzi, bynajmniej było tak na początku sierpnia :) Plaża może nie jest jakaś super, ale z bardzo przyjemnym zejściem do wody i dosyć szeroka. Sama woda ze względu na dno piaskowo-żwirowe wydawać się może trochę mętna na głównej plaży. Trochę męczący jest powrót do Beverly pod górę po kilku godzinach na plaży, ale można się przyzwyczaić. W każdym bądź razie polecam Omiś jako całokształt i z pewnością nie będziecie się tam nudzić. W ramach dodatkowych atrakcji polecam spływ pontonem na rzece Cetina. Pozdrawiam :)
Rafal G-ce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafal G-ce » 26.02.2015 20:39

Apartamenty są czyste, zadbane i dobrze wyposażone. Właściciele mili i komunikatywni. Do plaży jest kawałek, więc my jeździliśmy samochodem. Nam to nie przeszkadzało, ale nie wszystkim musi odpowiadać. Miasteczko jest fantastyczne i nawet jeśli nie spędzamy w nim całych wakacji, to zawsze odwiedzamy 2-3 razy w czasie urlopu. Plaża miejska jest duża, szeroka, z bardzo łagodnym zejściem. Do tego (prawie) piaszczysta.
beti.ka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) beti.ka » 08.06.2015 20:53

Witam :))
Czytając posty, stwierdzam, że jedynym minusem tych apartamentów jest dojście do plaży, tak? A czy ktoś był z małym dzieckiem 2/3 lata? Można wózek bezpiecznie pchać tą drogą na plażę> ? Czy trasa jest ruchliwa?? Pozdrawiam
szyminin
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szyminin » 20.06.2015 22:37

Witam
Ktoś w tym roku wybiera się do Apartamentu Beverly?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartaments-Beverly Omiś - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone