Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartaments-Beverly Omiś

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andrzejek
Odkrywca

Postnapisał(a) Andrzejek » 13.06.2010 13:28

No to spadła na mnie ciężka odpowiedzialność.Mam nadzieję,że nie będziesz mnie przeklinała.
Jeśli chodzi o wyposażenie to w kuchni wszystko co może być potrzebne,w łazience pralka,proszek do niej.Myślę,że wszystkie app mają to samo.Internetu w zeszłym roku nie było(jedynie komp u gospodarza).
Jeżeli nie musicie się ciągle smażyć na plaży to polecam wycieczkę do Splitu,Trogiru.
Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc to pytaj śmiało.
Życzę Wam wspaniałych wakacji.
P.S.
Jestem bardzo ciekaw czy będziesz zadowolona.Gdyby chciało Ci się napisać parę słów po powrocie będę wdzięczny adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 13.06.2010 17:17

Przeklinać na pewno nie będę :) W końcu sama miejsce wybralam. Zawsze leżeliśmy na plaży teraz właśnie mamy zamiar coś pozwiedzać. Nie byłam w Splicie i Trogir też nie zaliczony. Na pewno warto zobaczyć. Będziemy dwa tygodnie więc gdzieś wyruszymy. Już nie mogę się doczekać. Wreszcie trochę odpoczynku od pracy i tej szarej rzeczywistosci. Mamy być 1 lipca na miejscu. Wyjeżdżamy 30 czerwca. Chociaż jak jechaliśmy tam 2 lata temu to wyjechaliśmy 2 dni wcześniej i nocowaliśmy nad j.Balaton w miłym hoteliku. Z powrotem obróciliśmy w jeden dzień. Jechaliśmy przez całą noc i ok. 12 byliśmy w domu. Nad tym też jeszcze musimy pomyśleć. :wink:
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 19.07.2010 18:47

Witam.
Chciałam napisać o moich wrażeniach z apartamentu Beverly - Omiś. Było fantastycznie :lol: Warunki w apartamencie super!!! Właściciel bardzo miły. Do morza trochę schodków jest ale to nic strasznego. Do centrum też z 15 minut spacerkiem. Naprawdę polecam. Mam nadzieję że jak wszystko dobrze się ułoży to za rok tam wrócimy w to samo miejsce.
Pozdrawiam znajomych z plaży Agnieszkę, Jerzego syna Bartka, Kasię z mężem i synka Maksa. Zapomniałam wziąść jakieś namiary na nich ale może na forum się odnajdziemy. Pa. :D
piter34
Autostopowicz

Postnapisał(a) piter34 » 12.09.2010 20:40

Witamy w tym roku pierwszy raz byliśmy w Chorwacji wybraliśmy Omisz. Było super mieszkaliśmy w centrum. Niestety wieczorem było trochę głośno aczkolwiek nie było to zbyt uciążliwe. Wakacje się dopiero skończyły a już planujemy następny wyjazd oczywiści będzie to Omisz, z tym że szukamy lepszej kwatery .Dużo dobrego słyszeliśmy na forum o apartamentach Beverli Hils

Inka napisz proszę jak wygląda parkowanie przy samym domu i czy bardzo daleko jest na plażę miejską . a może ktoś inny zna jakieś fajne kwatery w Omiszu

Pozdrawiam
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 13.09.2010 17:47

Witam
Nam bardzo podobał się Apartament-Beverly. Na drugi rok też tam jedziemy. Apartamenty są komfortowe, najlepsze jakie dotąd mieliśmy. Do głównej plaży jest ok. 20 min. My woleliśmy bliżej tylko trochę schodków do pokonania ok.300 ale dobrze nam to zrobiło. Plaża fajna niedaleko bar, obok prysznice i drobne kamyczki z piaskiem. Bardzo fajnie. Do centrum spacerkiem 15 min. Także nie było słychać tętniącego życiem nocnym Omisza. Parking obok apartamentowca. Właściciel super! Polecam jak najbardziej :)
Andrzejek
Odkrywca

Postnapisał(a) Andrzejek » 25.09.2010 11:10

Jestem zawiedziony.Myślałem,że napiszesz ze dwa słowa na maila i uspokoisz moje sumienie.Ostro Cię namawiałem na Beverly i potem bałem się,że będziesz rozczarowana.
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 25.09.2010 13:01

Witam.
Całkiem zapomniałam odpisać. Za dużo po urlopie na głowie. Ale apatament faktycznie super :D Dzięki za wcześniejszą podpowiedź. Mam nadzieję że jak nic się nie zmieni to w lipcu znowu tam pojedziemy. Wszędzie blisko i to nam się bardzo podobało ! Nie mówiąc już o pokojach - rewelacja :) Pozdrawiam!
Andrzejek
Odkrywca

Postnapisał(a) Andrzejek » 25.09.2010 13:33

Cieszę się,że jesteście zadowoleni.W przyszłym roku chyba też wpadniemy do Beverly na tydzień,a potem do Breli(jeszcze nie mam upatrzonego app.).
Pozdrawiam.
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 15.04.2011 20:05

Witam!
Jednak znowu jedziemy do apartamentu Beverly!!!! Jak pomyślę o wyjeździe to sama się do siebie uśmiecham - słońce, plaża, piękny apartament... Będziemy od 16 lipca do 30. Mam nadzieję że też ktoś się wybiera w tym samym czasie :)
Pozdrawiam wszystkich 8)
zadzior89
Odkrywca

Postnapisał(a) zadzior89 » 16.04.2011 09:11

Witam, a jaka była cena apartamentu w konkretnym terminie?:>
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 16.04.2011 21:32

60 euro za dobę tak jak w tamtym roku
Anna PZ
Podróżnik

Postnapisał(a) Anna PZ » 14.06.2011 09:36

Witam.Ja rowniez mam rezerwacje od 16 do 30 lipca.Jedziemy z Elblaga do Siewierza.Tam nocleg i 15 ruszamy.Apartament mamy w Ruskamenie wiec niedaleko Omisa.Moze spotkamy sie po drodze?Pozdrawiam :D
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 14.06.2011 15:21

Anna PZ napisał(a):Witam.Ja rowniez mam rezerwacje od 16 do 30 lipca.Jedziemy z Elblaga do Siewierza.Tam nocleg i 15 ruszamy.Apartament mamy w Ruskamenie wiec niedaleko Omisa.Moze spotkamy sie po drodze?Pozdrawiam :D

My nocujemy nad balatonem w hotelu Laguna Panzio w Siófoki. Sprawdzony już przez nas dwa lata temu. Może spotkamy się w Omiszu :) Mamy dwóch synów 8 i 14 lat. Pozdrawiam :)
paulinag1
Plażowicz

Postnapisał(a) paulinag1 » 12.07.2011 20:19

Cześć Inka75!
My również jedziemy do apartamentów Beverly, będziemy od 18 do 25 lipca!
Fajnie wiedzieć ze będziemy mieć blisko Polaków! Jedziemy po raz pierwszy, ale po twoich wpisach jesteśmy bardzo nakręceni a już baliśmy się ze to fikcyjne app. bo od 4 dni czekam na odp od właściciela:) Ale już się uspokoiliśmy :)
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 12.07.2011 20:33

paulinag1 napisał(a):Cześć Inka75!
My również jedziemy do apartamentów Beverly, będziemy od 18 do 25 lipca!
Fajnie wiedzieć ze będziemy mieć blisko Polaków! Jedziemy po raz pierwszy, ale po twoich wpisach jesteśmy bardzo nakręceni a już baliśmy się ze to fikcyjne app. bo od 4 dni czekam na odp od właściciela:) Ale już się uspokoiliśmy :)

Witam
A w którym apartamencie będziecie ? My w ap.1 Zawsze można się przywitać i porozmawiać :)
Pozdrawiam :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartaments-Beverly Omiś - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone