Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartaments-Beverly Omiś

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 19.05.2010 17:49

[quote="olmeca"]Byliśmy tam w zeszłym roku w czerwcu i chętnie tam wrócimy. Warunki bardzo dobre. Mieszkaliśmy w apartamencie nr 1 z pięknym dużym tarasem. Wyposażenie apartamentów jest rewelacyjne. Budynek położony wysoko nad miastem (piękne widoki). Trzeba jechać krętą drogą ostro pod górę. Do plaży można dojść na piechotę, ale z powrotem to już wysiłek. Właściciele są bardzo sympatyczni. Stipe (Pan około 60 lat) bardzo dobrze mówi po angielsku. Jak będziecie chcieli dojeżdżać do plaży autem to poproście go o bilet na parking w centrum. Plaża piaszczysto-żwirowa w Omisu jest ok. Woda bardzo czysta. Polecam jednak wycieczkę na plażę do Breli. W Omisu polecam też restaurację "Joskan", ukryta w podwórku głównej uliczki starego miasta.[/q :) uote]
Dzięki za wiadomości :) :)
Inka75
Globtroter
Apartament Beverly

Postnapisał(a) Inka75 » 06.06.2010 12:20

Olmeca jeżeli możesz to napisz , mam parę pytań. Moja poczta- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję :wink:
Inka75
Globtroter
Beverly Omisz

Postnapisał(a) Inka75 » 07.06.2010 08:34

olmeca napisał(a):Byliśmy tam w zeszłym roku w czerwcu i chętnie tam wrócimy. Warunki bardzo dobre. Mieszkaliśmy w apartamencie nr 1 z pięknym dużym tarasem. Wyposażenie apartamentów jest rewelacyjne. Budynek położony wysoko nad miastem (piękne widoki). Trzeba jechać krętą drogą ostro pod górę. Do plaży można dojść na piechotę, ale z powrotem to już wysiłek. Właściciele są bardzo sympatyczni. Stipe (Pan około 60 lat) bardzo dobrze mówi po angielsku. Jak będziecie chcieli dojeżdżać do plaży autem to poproście go o bilet na parking w centrum. Plaża piaszczysto-żwirowa w Omisu jest ok. Woda bardzo czysta. Polecam jednak wycieczkę na plażę do Breli. W Omisu polecam też restaurację "Joskan", ukryta w podwórku głównej uliczki starego miasta.

Witaj Olmeca. Jeśli możesz to napisz czy najbliższa plaża od apartamentu jest w centrum i trzeba dojeżdżać, czy jest inna bliżej.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Andrzejek
Odkrywca
app. Beverly

Postnapisał(a) Andrzejek » 08.06.2010 20:51

Inko75 nie słuchaj tych malkontentów!
Byłem w app Beverly w zeszłym roku.Jak dla mnie absolutna rewelacja.
Wyposażenie luksusowe.Myślę,że "narzekacze" nie mają tak u siebie w domu.Położony jest rzeczywiście wysoko,ale to żadna wada.Spacer do centrum czy na plażę to żaden problem,a nie jestem sportowcem.Omis to doskonałe miejsce do zwiedzenia całej Riviery Makarskiej.
Bądź spokojna!Wakacje napewno będą wspaniałe.
P.S.Miałem app nr.1,który jako jedyny posiada wielki taras.Na początku lipca płaciłem 40 euro.
Inka75
Globtroter
Re: app. Beverly

Postnapisał(a) Inka75 » 09.06.2010 13:30

Andrzejek napisał(a):Inko75 nie słuchaj tych malkontentów!
Byłem w app Beverly w zeszłym roku.Jak dla mnie absolutna rewelacja.
Wyposażenie luksusowe.Myślę,że "narzekacze" nie mają tak u siebie w domu.Położony jest rzeczywiście wysoko,ale to żadna wada.Spacer do centrum czy na plażę to żaden problem,a nie jestem sportowcem.Omis to doskonałe miejsce do zwiedzenia całej Riviery Makarskiej.
Bądź spokojna!Wakacje napewno będą wspaniałe.
P.S.Miałem app nr.1,który jako jedyny posiada wielki taras.Na początku lipca płaciłem 40 euro.

Wielkie dzięki za odpowiedź :) Już wyobrażałam sobie że do plaży jest bardzo daleko i trzeba przejść przez całe miateczko. Mam apartament 7 i też pięknie wygląda. Byłam w Omiszu ale nie mogę skojarzyć tej ulicy, położenia. Mam nadzieję że bez problemu trafimy. Pozdrawiam i chętnie jeszcze coś poczytam o tym miejscu :wink:
Andrzejek
Odkrywca
Beverly

Postnapisał(a) Andrzejek » 09.06.2010 14:08

Jak miniesz centrum Omis (jadac w kierunku Makarskiej)jest ostry zakręt w lewo.W samym rogu między budynkami jest wąska uliczka.Jedziesz nią serpentynami w górę.Wkrótce po lewej stronie sa app Beverly.Są obok dwa podobne,zielone apartamentowce.To ten pierwszy.
Życze udanych wakacji!
Inka75
Globtroter
Re: Beverly

Postnapisał(a) Inka75 » 10.06.2010 21:46

Andrzejek napisał(a):Jak miniesz centrum Omis (jadac w kierunku Makarskiej)jest ostry zakręt w lewo.W samym rogu między budynkami jest wąska uliczka.Jedziesz nią serpentynami w górę.Wkrótce po lewej stronie sa app Beverly.Są obok dwa podobne,zielone apartamentowce.To ten pierwszy.
Życze udanych wakacji!

Jeszcze raz dziękuję. Przepraszam że tak ciągle pytam ale trzeba jechać serpentynami? To chyba daleko od najbliższej plaży. Mam problem z synkiem nie wiem czy nie obejdzie się bez dojazdu. Pisali że tylko 300m. od plaży. :cry: Trudno jakoś damy radę.
Andrzejek
Odkrywca
Beverly

Postnapisał(a) Andrzejek » 11.06.2010 07:52

Droga na początku jest dość stroma.Są dwa zakrety praktycznie o 180 stopni(stąd serpentyny),potem odcinek prostej łagodnie pod górę.Idąc pieszo nie musisz iść po jezdni.Jest skrót prostopadle w dół między domami.Powrót z plaży pod górę w upale może być faktycznie nieco męczący.Ja czasem jeździłem autem.
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 11.06.2010 21:36

Andrzejek napisał(a):Droga na początku jest dość stroma.Są dwa zakrety praktycznie o 180 stopni(stąd serpentyny),potem odcinek prostej łagodnie pod górę.Idąc pieszo nie musisz iść po jezdni.Jest skrót prostopadle w dół między domami.Powrót z plaży pod górę w upale może być faktycznie nieco męczący.Ja czasem jeździłem autem.

Dzięki za cierpliwość o ciągłe pytania. Mam nadzieję że już ostatni raz zadaję pytanie - Ile mniej więcej minut idzie się do plaży ? Pytam bo czasami musiałam wracać z dzieckiem po 15min. do domku. Więc może zrezygnuję i poszukam coś innego ze względu na położenie. Tylko wpłaciłam większą sumę i nie wiem czy coś da się odzyskać. Dziękuję i pozdrawiam :)
Andrzejek
Odkrywca
Beverly

Postnapisał(a) Andrzejek » 12.06.2010 11:54

Tak dokładnie to nie mam pojęcia.Nigdy nie patrzyłem na zegarek,ale myślę,że spacerkiem około 15minut.Zawsze możesz jeżdzić autem i jesteś po chwili.Jeśli macie sporo sprzętu plażowego to chyba najlepsze rozwiązanie.Właściciele dają bezpłatny bilet na parkig w centrum jeśli plaża miejska.Dla małego dziecka lepsza bo żwirowa i jest łagodne wejście do wody.Jeśli "dzika" to nie ma problemu z zaparkowaniem za darmo.Naprawdę nie płacą mi za reklamę tego apartamentu,ale jestem przekonany,że trudno Ci będzie znaleźć coś lepszego.
A tak z ciekawości ile ma kosztować app. i ile dałaś zaliczki.

P.S. W Chorwacji zawsze i wszędzie jest fantastycznie
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 12.06.2010 13:46

Andrzejek napisał(a):Tak dokładnie to nie mam pojęcia.Nigdy nie patrzyłem na zegarek,ale myślę,że spacerkiem około 15minut.Zawsze możesz jeżdzić autem i jesteś po chwili.Jeśli macie sporo sprzętu plażowego to chyba najlepsze rozwiązanie.Właściciele dają bezpłatny bilet na parkig w centrum jeśli plaża miejska.Dla małego dziecka lepsza bo żwirowa i jest łagodne wejście do wody.Jeśli "dzika" to nie ma problemu z zaparkowaniem za darmo.Naprawdę nie płacą mi za reklamę tego apartamentu,ale jestem przekonany,że trudno Ci będzie znaleźć coś lepszego.
A tak z ciekawości ile ma kosztować app. i ile dałaś zaliczki.

P.S. W Chorwacji zawsze i wszędzie jest fantastycznie

60 euro za dobę a wpłacilam 220.
Andrzejek
Odkrywca

Postnapisał(a) Andrzejek » 12.06.2010 16:06

220 euro to sporo pieniędzy.
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 12.06.2010 20:04

Andrzejek napisał(a):220 euro to sporo pieniędzy.

Tak myślę że może pojechać tam na tyle dni ile wpłaciłam a jak będzie dla nas za daleko to poszukamy czegoś innego. Czy lepiej od razu napisać czy jest możliwość zwrócenia zaliczki? Jak radzisz?
Andrzejek
Odkrywca

Postnapisał(a) Andrzejek » 12.06.2010 20:55

Nie rozumiem Twojego zniechęcenia.Byłem w Cro 12 razy i często z założenia w miejscach gdzie do plaży jechało się autem.W tym roku też jadę
i na jedną z plaż będę dojeżdżał.Jeśli wybrałaś Omis to pewnie coś Cię tam zainteresowało.Coż to wielkiego dojechać autem.Tym bardziej,że w sąsiednich miejscowościach są piękne plaże,które warto zobaczyć.Po co pochopnie rezygnować z planów robionych pewnie od kilku miesięcy.Co do zaliczki to nie mam pojęcia,ale wydaje mi się,że w przypadku nie wywiązania się z umowy przepada.Takie przepisy są w Polsce.
Inka75
Globtroter

Postnapisał(a) Inka75 » 13.06.2010 12:14

Andrzejek napisał(a):Nie rozumiem Twojego zniechęcenia.Byłem w Cro 12 razy i często z założenia w miejscach gdzie do plaży jechało się autem.W tym roku też jadę
i na jedną z plaż będę dojeżdżał.Jeśli wybrałaś Omis to pewnie coś Cię tam zainteresowało.Coż to wielkiego dojechać autem.Tym bardziej,że w sąsiednich miejscowościach są piękne plaże,które warto zobaczyć.Po co pochopnie rezygnować z planów robionych pewnie od kilku miesięcy.Co do zaliczki to nie mam pojęcia,ale wydaje mi się,że w przypadku nie wywiązania się z umowy przepada.Takie przepisy są w Polsce.

Przekonałeś mnie :) Zostajemy tam. A wszystko też przez leniwego męża któremu nie chce się daleko chodzić ale wczoraj jego przekonałam. :D Co tam trzeba zabrać ze sobą? Wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy podobno są. A Omis jest piękny - te uliczki kawiarenki i wogóle całość bardzo mi się podobała dlatego wybrałam akurat to miejsce. Czy w każdym pokoju jest dostęp do internetu? Dzięki masz dar przekonywania :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartaments-Beverly Omiś - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone