Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament z klimatyzacją

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 30.05.2006 14:29

rich72 napisał(a):
bo jezeli jest garaz z 3 lozka wtedy i 15 eur jest drogo
Vedran a co Ci nie pasuje - może być i garaż byle z widokiem na Jardan :wink: :lool:

Ludzie kochani..rezerwujcie dla Siebie co chcecie..wasza kasa, wasz wybor.. Jezlie ktos potrebuje widok na morze..to materac pod rece i na jaka wysoka gore z ladnym widokiem..Poco zaplacic kwatery
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 30.05.2006 15:28

Vedran Lekic napisał(a):
rich72 napisał(a):
bo jezeli jest garaz z 3 lozka wtedy i 15 eur jest drogo
Vedran a co Ci nie pasuje - może być i garaż byle z widokiem na Jardan :wink: :lool:

Ludzie kochani..rezerwujcie dla Siebie co chcecie..wasza kasa, wasz wybor.. Jezlie ktos potrebuje widok na morze..to materac pod rece i na jaka wysoka gore z ladnym widokiem..Poco zaplacic kwatery

Daj już sobie spokój
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 30.05.2006 15:34

Jezlie ktos potrebuje widok na morze..to materac pod rece i na jaka wysoka gore z ladnym widokiem..Poco zaplacic kwatery
bo ponoć noclegi na dziko są u Was nielegalne :lol:
Wiesz dla Ciebie widok Adriatyku być może nie jest atrakcją ale dla 90% ludzi z tego forum to główna atrakcja. Wolę mały pokoik z aneksem kuchennym i łazienką ze starymi meblami i tarasem z widokiem na morze niż (tak jak na 2 dni w ubiegłym roku się zakwaterowałem w Basce na Krku) i miałem 2 pokoje kuchnię, łazienkę, klimę i widok...... na śmietniki :? a śmieciarka budziła mnie i moją rodzinę regularnie o 6.30 rano i rozsiewała po całej okolicy wspaniały zapach psującego się jedzenia :evil:
W apartamencie przebywam : jak śpię w nocy (w tyłku mam ile jest pokoi i ile kuchni :lol: ) oraz jak szykuję obiadek, śniadanko i kolację a jem i tak zawsze na tarasie i wolę do jedzenia oglądać morze niż śmietnik :lol:
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 30.05.2006 15:37

rich72 napisał(a):
Jezlie ktos potrebuje widok na morze..to materac pod rece i na jaka wysoka gore z ladnym widokiem..Poco zaplacic kwatery
Wiesz dla Ciebie widok Adriatyku być może nie jest atrakcją ale dla 90% ludzi z tego forum to główna atrakcja. Wolę mały pokoik z aneksem kuchennym i łazienką ze starymi meblami i tarasem z widokiem na morze niż (tak jak na 2 dni w ubiegłym roku się zakwaterowałem w Basce na Krku) i miałem 2 pokoje kuchnię, łazienkę, klimę i widok...... na śmietniki :? a śmieciarka budziła mnie i moją rodzinę regularnie o 6.30 rano i rozsiewała po całej okolicy wspaniały zapach psującego się jedzenia :evil:
W apartamencie przebywam : jak śpię w nocy (w tyłku mam ile jest pokoi i ile kuchni :lol: ) oraz jak szykuję obiadek, śniadanko i kolację a jem i tak zawsze na tarasie i wolę do jedzenia oglądać morze niż śmietnik :lol:

I oto chodzi!
I oto chodzi!
I oto chodzi!
I oto chodzi!
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 30.05.2006 17:29

daisykf napisał(a):
rich72 napisał(a):

I oto chodzi!
I oto chodzi!
I oto chodzi!
I oto chodzi!

Moze za kogos oto chodzi ! Tylko jest kwestja ze wy mowicie sam dla siebie... A ja zalatwiam wakacje za duzo polakow i szczerze moge powiedzic..

90 % goscie jezelie jest wybor ap..z klima 50 EUR lub bez klimy 45 ...biore bez klimatyzacje..

90% gosci jezeli jest wybro apartament z widokime na morze za 50 eur lub bez widoka za 45 EUR..biore za 45 EUR..

90% moich goscie nie chce uslyszec za apartmetn 4 osobowy ktory jest drozszy niz 45 eur ,, lub 3 osobowy od 35 EUR.. 2 osobowy 30 EUR.. to sa fakty... Statistika z pierwszej rece...
gospodarz
Cromaniak
Pytanie do Vedrana

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 30.05.2006 17:53

Czy masz Vedranie jakieś informacje na temat możliwości wynajęcia kwatery na terenie Chorwacji "kontynentalnej" czyli nie nad morzem a w głębi lądu. Interesują mnie dwa rejony: pomiedzy Slano a Dubrownikiem (na mapie wypatrzyłem takie miejscowości jak Gromaca, Mrcevo, Radica) i pomiędzy Trogirem a Splitem.
Pozdrawiam
Vedran Lekic
Croentuzjasta
Re: Pytanie do Vedrana

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 30.05.2006 18:23

gospodarz napisał(a):Czy masz Vedranie jakieś informacje na temat możliwości wynajęcia kwatery na terenie Chorwacji "kontynentalnej" czyli nie nad morzem a w głębi lądu. Interesują mnie dwa rejony: pomiedzy Slano a Dubrownikiem (na mapie wypatrzyłem takie miejscowości jak Gromaca, Mrcevo, Radica) i pomiędzy Trogirem a Splitem.
Pozdrawiam

niestety nie..poniewaz nie jest zainteresowanych za taka turystyka
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 30.05.2006 18:38

Vedran Lekic napisał(a):
gospodarz napisał(a):Czy masz Vedranie jakieś informacje na temat możliwości wynajęcia kwatery na terenie Chorwacji "kontynentalnej" czyli nie nad morzem a w głębi lądu. Interesują mnie dwa rejony: pomiedzy Slano a Dubrownikiem (na mapie wypatrzyłem takie miejscowości jak Gromaca, Mrcevo, Radica) i pomiędzy Trogirem a Splitem.
Pozdrawiam

Szkoda.
A gdzie Wy Chorwaci spędzacie wakacje?
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 30.05.2006 19:01

gospodarz napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Pozdrawiam

Szkoda.

Na plazi !
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 30.05.2006 19:36

gospodarz napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):
Pozdrawiam

Szkoda.

W Polsce! :):):)
Ela22
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ela22 » 01.06.2006 17:12

Vedran Lekic napisał(a):
daisykf napisał(a):
rich72 napisał(a):

I oto chodzi!
I oto chodzi!
I oto chodzi!
I oto chodzi!

Moze za kogos oto chodzi ! Tylko jest kwestja ze wy mowicie sam dla siebie... A ja zalatwiam wakacje za duzo polakow i szczerze moge powiedzic..

90 % goscie jezelie jest wybor ap..z klima 50 EUR lub bez klimy 45 ...biore bez klimatyzacje..

90% gosci jezeli jest wybro apartament z widokime na morze za 50 eur lub bez widoka za 45 EUR..biore za 45 EUR..

90% moich goscie nie chce uslyszec za apartmetn 4 osobowy ktory jest drozszy niz 45 eur ,, lub 3 osobowy od 35 EUR.. 2 osobowy 30 EUR.. to sa fakty... Statistika z pierwszej rece...

I tu się z Tobą Vedran nie zgodzę. :!: Jakiś miesiąc temu obiecałeś mi apartament na Ciovo z klimą i z widokiem na morze i jakoś do tej pory nie mogę doczekać się odpowiedzi. Rozmawialiśmy na gg, Pamiętasz :?: Trochę smutno, że zawaliłeś. Powinienieś dbać o gości, bo z tego zyjesz. Całe szczęście, że jest "RODZINA" CROMANIAKÓW, która pomoże!!!!!!!!! Dzięki WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!
agata-68
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata-68 » 26.06.2006 08:34

Vedran Lekic napisał(a):
Mariusz_M napisał(a):To, że ludzie pytają czy mozna taniej nie wynika wg. mnie z ich chciwości czy jak to nazwać. Ja np. jadąc 2 lata temu planowałem nocleg po 10 euro za osobę. Bo w poprzednim roku (czyli 3 lata temu) mieliśmy po 9,5 euro w tym samym okresie i miejscu. A tu naganiacze wyskakują od 25 euro za 2 osoby w górę. No to trochę powyżej naszych możliwości. Więc mówię, że za 20 biore już, a za 25 ide szukać dalej i tyle. Albo oglądam apartamenty po 10 euro za osobę, a potem jest oferta po 15 ale o duuużo niższym standardzie, więc oczywistym jest stwierdzeniem z mojej strony jest, że czy można taniej, bo za oferowany standard cena jest delikatnie mówiąc nie stosowna w porównaniu z innymi.
W tym roku za siebie, żone i 2-letnią córeczkę planuję wydać max. 40 euro. Jak da się znaleźć taniej to nie będę żałował. 8) Ale jeżeli znajdę fajny apartament, a cena bedzie >40 euro z mojej strony może być wobec gospodarza oferta albo opuści do 40 (do zaakceptowania dla mnie) albo będzie miał (prawdopodobnie) pusty apartament. Wybór zawsze należy do gospodarza, ja się nie narzucam. Nie ten apartament to inny. Zresztą ustalenie ceny to zawsze jest problem (dla gospodarza wg. mnie) bo trudno mu przewidzieć ile może max wyciagnąć, ale tyle żeby nie odrzuciło chętnego. Sam to przeżywam co jakiś czas :D [oczywiście nie jako wynajmujący apartamenty ale przy wycenie swoich usług - i krew mnie zalewa jak po intensywnej burzy myśli mówię {tak jak ostatnio} 130 PLN, w odpowiedzi słysząć: TYlko tyle, bo ja byłam przygotowana na 200. Aaaaaaaaa!!!!!!!!!]

Witaj Mariusz

Tez zauwazam ze cena od 40 EUR za 3 osoby jest dla gospodarza bardzo dobra i ze powinni byc zadowolony... Ale powinni jestes miec na uwage za do tego gospodarza XXX pracuju rozny posrednici..biura podroza..i turyst z Norwegii zaplaci za ten apartment przez biuru turystyczne (nawet i przez Polska biura) i 60 EUR i jeszcze sie smieje jak jest to tanio... W chorwacja sie cenowo tak roznie ze to juz szalenstow.. 2 apartamenty takiego samego standartu, odleglosci 100 m od siebie moga sie roznic 30-40% w cenie... I co dla mnie dziwne, latwiej sie wypelniaja apartamenty ktory sa drozszy..

Kilka dni temu byle w Rogoznici..gosc ma apartament 4 osobowy.. stare meble, bez klimi. tv satelitarne.....od morza 20 m..I pyta jaka cena....Gosc 100m dalej...okolo 50 m od morza..wszystko nowe... lux..klima sat tv... za 6 osob pyta tyle samo jak ten za 4 osoby.. Totalne szalenstwo... A gosc ktory ma w rogoznici jake srednie apartamenty (moim zdaniem troche drozsze niz powinni miec) ma cale lato pelne..przez ADRIADATABANKA

w NIEKTORYCH apartamentow z jego domku za 4 osoby, na parterze...psa nie przywioz by...No on sie nie martwie..W jednym roku ktos kilka gosci oszukuje i oni zaplaca za ten apartment tyle i tyle..i nie wroca napewno, ale gosc znajdzie na drugi rok inne naiwne goscie..ktory mysla ze cena od 70 eur za garaz jest super tania..

Witaj
Chętnie skorzystałabym z Twojego doświadczenia, znajomości rzeczy i gdybys był tak miły to wysłałbyś mi namiary na apartament w okolicach Trogiru z aneksem, klimą bliziutko morza dla dwóch osób z dzieckiem. W termiie 15- 29.07.06
Serdeczne podziękowania
Aga :D
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kroq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kroq » 07.07.2006 10:32

Verdan witaj ! to ty masz apartamenty tajtana ?? jestem zainteresowany jechalibysmy do Ciebie w 7osób 3 dzieci i 4doroslych ! wybrabysmy parter albo 1 pietro i dostawe 1 łóżka ile by nas wyszlo E za dzien ?? mozesz pisac na gg: 2998321 lub e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdr. Damian
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 07.07.2006 16:34

kroq napisał(a):Verdan witaj ! to ty masz apartamenty tajtana ?? jestem zainteresowany jechalibysmy do Ciebie w 7osób 3 dzieci i 4doroslych ! wybrabysmy parter albo 1 pietro i dostawe 1 łóżka ile by nas wyszlo E za dzien ?? mozesz pisac na gg: 2998321 lub e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdr. Damian

dopiero we wrzesniu jest wolne
kasia1980
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia1980 » 07.07.2006 18:03

Vedran Lekic napisał(a):
grot napisał(a):Ostatecznie zrezygnowałem z klimy. Zarezerwowałem apartament w Orebicu w II połowie lipca i płacę za 3 osoby 33 euro na dzień. Myślę że przy wcześniejszej rezerwacji to niezła cena.

To nie zla cena..Oczywyscie jezeli jest apartament OKI... bo jezeli jest garaz z 3 lozka wtedy i 15 eur jest drogo

czesc Verdan, male pytanko...jak myslisz 0d 29.7 do 08.08 moge jechac bez rezerwacji? laduje na lotnisku w Split... jak dolece lepiej abym sie udala do Trogir czy do Split w poszukiwaniu kwatery?
bede wdzieczna za rady:)...a moze znasz jakies miejsca dla 2 osob na nocleg?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje