Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament z basenem dla dzieci przy domu - ktos zna?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vivika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vivika » 14.02.2011 16:55

Witam
Czy ktoś może polecić apartament z jakims basenem dla dzieci przy domu? Ważne też, by do plaży nie było zbyt daleko z uwagi na małe dzieci (roczne i 5-letnie). Jakby ktoś miał jakieś namiary, to bardzo proszę o podanie lub przesłanie na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2011 18:01

armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 14.02.2011 21:25

A czy ten basen to ma być normalny czy taki brodzik dla dzieci ?
Vivika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vivika » 14.02.2011 22:13

armar obojętne, może być jakiś niewielki basen, chodzi o to, by 3 i 5-letnie dziecko mogło się w nim pluskać (pod opieką rodziców oczywiście) :)
Nie napisałam, że fajnie gdyby w miejscowości było "co robić", gdyby coś się działo (np. Baska Voda nam się podoba, ale ani nie mamy tam namiarów na to czego szukamy, ani nie jest powiedziane, że musimy jechać właśnie tam :) ) A że urlop planujemy praktycznie w szczycie sezonu nie odważymy się na wyprawę z dziećmi w ciemno... nie wyobrażam sobie szukania lokum na miejscu z trójką maluchów :roll:
hepik - dzięki za link, idę poczytać :)
embe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) embe » 01.06.2011 19:44

Witam Szanowne Grono.
Przejrzałem sobie tutejsze zasoby, sporo ciekawych propozycji lokalizacji, ale nie znalazłem niestety oferty trafiającej w 100% w potrzeby (wiem, wiem, takich nie ma :wink: ).
Zatem pozwolę sobie podłączyć się do powyższego zapytania. Szukam miejscówki (apartament, bo raczej na mały domek nie ma co liczyć) dla rodziny 2+2 (5 i 2 lata). Kryteriów jest kilka niestety: relatywnie spokojne, ustronne miejsce, miejscowości turystyczne nie interesują mnie, niewielka odległość od morza, oczywiście najlepiej w pierwszej linii (może być zatoczka :wink: ), super opcją byłby basen/brodzik ze względu na pociechy. W sumie wolałbym coś "na lądzie", żeby skrócić podróż, ale rozumiem, że na wyspach łatwiej znaleźć ustronne miejsce.
Wyjazd planuję na drugą połowę sierpnia, ew. przełom z wrześniem. Raczej wykluczyłbym Istrię.
Z góry dzięki i dalej zagłębiam się w lekturę.
pozdr.
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 01.06.2011 21:28

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Tutaj mają basen około 140 cm głębokości, dla dzieci super ale trzeba bardzo uważać na pociechy.
Byłem świadkiem jak córka gospodarzy (7 - 8 lat) która dobrze pływała i nurkowała tak się zaplątała nogami w jakiegoś dmuchanego pajaca że zaczęła się topić.

Gospodarze ok.
Duży ogrodzony teren, parking przykryty winoroślą.
Za płotem ruiny nieczynnej cegielni ale nam to nie przeszkadzało.
Plaża piaskowa w odległości 50 metrów, taka sobie.
Trochę zanieczyszczona zielskiem i dachówkami którymi był umacniany brzeg.
Lepsze plaże są bliżej centrum Ninu.
W razie czego odpowiem na dodatkowe pytania dotyczące tego miejsca.
Sam szukam apartamentu z basenem na Korculi i na Rabie.
embe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) embe » 01.06.2011 22:04

Dzięki. Miałbym bardziej szczegółowe pytania dot. tej miejscówki, więc jeśli to nie problem, to odezwij się na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Już wstępnie się tam dogadałem wcześniej.

Rozważam też inne opcje, niekoniecznie w basenem, ale ważne, żeby było zacisznie, ustronnie. Basen to tylko dodatkowa dogodność i atrakcja dla dzieciaków, bez której można spokojnie się obejść.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.06.2011 22:29

taki, obojętnie jaki basen to w jakimś supermarkecie kupisz za 50 zł. dmuchany na dodatek
embe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) embe » 01.06.2011 22:50

W sumie racja :D No i bezpieczniejszy niż basen, chociaż i w łyżce wody można się utopić 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.06.2011 22:55

żeby nie było, że znów se jaja robię, ja swojej córci(wtedy dwa latka) kupiłem już w cro jakiegoś smoka. Smok jak wygląda wytłumaczę-głowa, dokoła oponka a w środku podłoga z folii. Nalewałem dziecku wody, przynosiłem trochę żwirku, jakieś zabawki i chwilę się zajęła. oczywiście pod opieką dorosłej osoby!!

amerykańce wydali miliony dolców na długopis co by w kosmosie pisał, a ruskie zabrali ołówek :)
kris_chorwat
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris_chorwat » 03.06.2011 08:24

Witam. Ja posiadam apartament z basenem. szczegóły no moje stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone