Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Tucepi, ul. Donji Ratac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
M_i_m_i
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) M_i_m_i » 15.02.2009 11:19

Witam wszystkich Forumowiczów i proszę o radę.
Szukam apartamentu w Tucepi (na 2 tyg od poczatku września).
Na stronie do której namiary znalazłam tutaj jest sporo, najbardziej odpowiada mi apartament przy ul. Donji Ratac ale zastanawiam sie, czy nie będzie to zbyt blisko drogi ? Czy ktoś z Was tam był i może wypowiedzieć się, czy hałas w tej okolicy daje się bardzo we znaki ?
Czy macie ew. jakiś sprawdzony apartament w Tucepi w części po drugiej stronie portu (z forum wiem, że tam podobno jest lepiej). Zależy mi na apartamencie z widokiem na morze i sporym tarasem ze względu na dziecko.
Z góry serdecznie dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam,
M.
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 15.02.2009 11:45

Może tutaj Ci się spodoba?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
A tutaj link do innych propozycji:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=217 ... ght=tucepi
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 15.02.2009 13:27

M_i_m_i napisał(a):Witam wszystkich Forumowiczów i proszę o radę.
Szukam apartamentu w Tucepi (na 2 tyg od poczatku września).
Na stronie do której namiary znalazłam tutaj jest sporo, najbardziej odpowiada mi apartament przy ul. Donji Ratac ale zastanawiam sie, czy nie będzie to zbyt blisko drogi ? Czy ktoś z Was tam był i może wypowiedzieć się, czy hałas w tej okolicy daje się bardzo we znaki ?
Czy macie ew. jakiś sprawdzony apartament w Tucepi w części po drugiej stronie portu (z forum wiem, że tam podobno jest lepiej). Zależy mi na apartamencie z widokiem na morze i sporym tarasem ze względu na dziecko.
Z góry serdecznie dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam,
M.

We wrześniu tylko w ciemno..nie ma sensu rezerwować ....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.02.2009 14:05

Lubuszanin napisał(a):Może tutaj Ci się spodoba?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
A tutaj link do innych propozycji:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=217 ... ght=tucepi

Wysłałem do nich meila z zapytaniem o rezerwację i cenę i nie odpowiedzieli.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 15.02.2009 17:30

Uważam podobnie jak ines.W takim okresie to tylko w ciemno>
Pozdrawiam.
M_i_m_i
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) M_i_m_i » 16.02.2009 17:35

Dziękuję za wszystkie rady i linki.
Zastanawiam się nad opcją rezerwacji czegoś przez net na początek żeby z dzieckiem po podróży nie szukać a potem poszukania na spokojnie już na miejscu.
Ze względu na cenę chyba rzeczywiście lepie w ciemno, przynajmniej tak wynika z porównania tego, co piszecie z ofertami na stronach internetowych.
Pozdrawiam,
M.
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 16.02.2009 17:59

W ciemno warto, ale moim zdaniem tylko do 15-go czerwca i od 15-go sierpnia. Raz pojechałem 5 sierpnia bez rezerwacji i do dziś mi rodzina przypomina o tym beznajdziejnym pomyśle. Być może w jakiejś małej miejscowości można coś znależć szybciej, ale to tylko "Być może" ;).
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 16.02.2009 18:07

Autorka postu pisze, że jedzie we wrześniu chyba nie doczytałeś :)

We wrześniu nie ma problemu zupełnie z wyborem kwatery, nawet jak jedziesz z dzidzią :)
Apartamentów stoi bardzo dużo pustych..najlepiej tylko wybrać wcześniej miejsce gdzie szukamy, np zaczynamy w pierwszym lub drugim rzędzie od morza i pytamy :)
We wrześniu byłam już 5razy i zawsze mam ładny apartament z widokiem na morze, blisko plaży nie więcej niż 25-30E za dwie osoby :)

Co do Tucepi to dokładnie to cześć południowa(ul.Kamena )

Pozdrawiam
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 16.02.2009 18:33

ines napisał(a):Autorka postu pisze, że jedzie we wrześniu chyba nie doczytałeś :)
Pozdrawiam

Faktycznie nie doczytałem się ;). A wszystko przez Twoje zdjęcie, nie mogę się skupić na treści i bazgrzę bez opamiętania ;).
jarek737
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek737 » 20.02.2009 13:40

Witaj Ines mogę też prosić na maila o namiary na apartamenty w Gradac i w Tucepi jak masz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dzięki
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 20.02.2009 14:04

jarek737 napisał(a):Witaj Ines mogę też prosić na maila o namiary na apartamenty w Gradac i w Tucepi jak masz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dzięki

Poszło..Gradac..Tucepi nie posiadam namiarów (bylismy tam 3lata temu i zginęła mi wizytówka)
kubasek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubasek » 24.02.2009 11:36

Ines ja tez bym prosil o namiary na noclegi w Tucepi. najlepiej tak an 12-13 osob. z gory dzieki.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.03.2009 20:38

kubasek napisał(a):Ines ja tez bym prosil o namiary na noclegi w Tucepi. najlepiej tak an 12-13 osob. z gory dzieki.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Czy Wy nie za dużo chcecie od Ines. A to niby adres na kwaterę, a to opinie o miejscowości, a gdzie by tu się zabawić, a w jakiej cenie kwatery, żywność, a to dlaczego nosi krótką spódnicę, spodenki i tak dalej ? Niedługo to będziecie chcieli od niej prywatny adres komórki albo jeszcze co śmielsi umówić się dyskretnie poza forum na spotkanie czy tudzież jeszcze gorzej prosić o jej rękę. Przypominam Panom, że to że koleżanka Ines jest pociągająca i miła w odpowiedziach na posty to nie oznacza żeby ciągle ją podrywać. A ponadto to wogóle informuję Panów, że jest zajęta, ma bardzo zazdrosnego, wysokiego i dobrze zbudowanego podobno męża. Lepiej nie ryzykować koledzy turyści :? . Pozdrawiam
welpis
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) welpis » 30.03.2009 23:40

i pewnie ma na imię Darek:)!
miejski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miejski » 31.03.2009 09:13

Oj, tam. Wiadomo nie od dziś, że darek1 to najwiekszy wielbiciel Ines :lol:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone