cdbeavis napisał(a):A jak z cenami? Ja potrzebuję 2 osobowego pokoju, widzę że mają 2 + 1 ale jakby cena była dobra to mi te łóżko dodatkowe ine przeszkadza
30 E z aneksem kuchennym od strony gór.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
cdbeavis napisał(a):A jak z cenami? Ja potrzebuję 2 osobowego pokoju, widzę że mają 2 + 1 ale jakby cena była dobra to mi te łóżko dodatkowe ine przeszkadza
Lubuszanin napisał(a):cdbeavis napisał(a):A jak z cenami? Ja potrzebuję 2 osobowego pokoju, widzę że mają 2 + 1 ale jakby cena była dobra to mi te łóżko dodatkowe ine przeszkadza
30 E z aneksem kuchennym od strony gór.
NANO napisał(a):ja mam pytanie do LUBUSZANINA pisałeś na forum o apartamencie SIMIC
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ja chciałabym się dowiedziec czegoś więcej czy własciciele sa mili czy jest bardzo głośno i ewentualnie czy znaszceny za 3+2 koniec sierpnia pytam bo napisałam już do nich 3 meile i zero odpowiedzi możesz na mój meil; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl będę wdzięczna
NANO napisał(a):ja mam pytanie do LUBUSZANINA pisałeś na forum o apartamencie SIMIC
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ja chciałabym się dowiedziec czegoś więcej czy własciciele sa mili czy jest bardzo głośno i ewentualnie czy znaszceny za 3+2 koniec sierpnia pytam bo napisałam już do nich 3 meile i zero odpowiedzi możesz na mój meil; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl będę wdzięczna
Daniellos76 napisał(a):Witam, mam pytanie: czy jest szansa aby zmieścić się w granicach 40 Euro za apartament A2+1 (przełom lipca sierpnia) w Tucepi? nie zależy mi na bliskości do morza ani jakiś wielkich luksusach. Jeśli ktos zna jakiś sprawdzony apartament w podobnej cenie proszę o info na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
NANO napisał(a):udało się z panią Krystyną wszystko jasne LUBUSZANIN DZIĘKUJĘ
Blums napisał(a):Daniellos76 napisał(a):Witam, mam pytanie: czy jest szansa aby zmieścić się w granicach 40 Euro za apartament A2+1 (przełom lipca sierpnia) w Tucepi? nie zależy mi na bliskości do morza ani jakiś wielkich luksusach. Jeśli ktos zna jakiś sprawdzony apartament w podobnej cenie proszę o info na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
hej bylem w 2009
w lipcu i placilem chyba 35 albo 38 E juz nie pamietam Zdecydowanie polecam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje