Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Makarskiej !!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 06.04.2006 07:11

Witam !!! We wrześniu po raz pierwszy wybieramy się z żonką oraz z synkiem i ze znajomymi do Chorwacji ( do Makarskiej ). Wstępnie wybraliśmy już apartament. Mam jednak pytanie; czy ktoś już może korzystał z usług tego apartamentu lub coś wie na jego temat. Będę wdzięczny za każdą informację. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Michał

P.S. Podaje adres strony z tym apartamentem: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.04.2006 09:21

Patrząc na lokalizację trzeba stwierdzić, że czekają Was albo długie spacery do plaży albo dojazd autkiem na parking w jej pobliżu (płatny i czasami trudno o miejsce).
My spędzamy 1 tydzień w Makarskiej od 26 sierpnia do 2 września.

Nas też czekają spacerki - ale ciut krótsze ;-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2006 10:29

eee tam Kapiś jakby wszyscy walili nad wodę to by miejsca zabrakło a przede wszytkim gospodarka rynkowa spowodowała by gwałtowny wzrost cen

także ktoś w głębi lądolodu :P też musi zamieszkiwać :lol:

zaś spacery to zdrowie
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 06.04.2006 11:37

No nie wiem...Racja, że nie co dzień na plażę, bo trzeba trochę pozwiedzać.

Ale, wyprawa nad morze z dwulatkiem (patrz: komplet zabawek, pompowańce, jedzenie, parasol, basenik, łopatki, picie, awaryjne pieluchy, kremy, ręczniki...) to nie przelewki.

Jak miałam 162 schodki pod górę do apartamentu to spoko. Zakwasy minęły dość szybko. Ale jak mam przejść przez pół Makarskiej to ....już cieszę się na myśl, że pod Dubrownikiem mieszkać będziemy w zasadzie na plaży.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2006 11:41

Mamo :lol: też preferuję domek nad wodą :P, ... żeby nie było

Ale nie można wszystkich namawiać na takie apartmany bo tubylcy ceny podniosą :P

eeeh - zartuję

Życzę wszystkim uroczych domków 5 metrów od wody :lol:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 03.07.2006 13:58

Jak spojrzałam na mapkę to ... do morza mamy całkiem blisko. I co ważne mieszkamy w ślepej uliczce, a więc mam szanse na ciszę. Dalej do Starówki niż sądziliśmy, ale i na to się znajdzie sposób...:-)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zakładka Media i dalej Town Map - dokładna i przydatna mapka Makarskiej

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone