miron napisał(a):Witam!Wtym roku po raz pierwszy wybieramy się do Chorwacji.Najprawdopodobniej będzie to Riwiera Makarska.Mamy na oku apartamenty w Draśnice,Podgora szukamy opinii na ich temat.
Za wszelkie informacje będziemy bardzo wdzięczni.Pozdrawiam.Oto linki:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
miron napisał(a):Witaj Avensis!
Dzięki za odpowiedż.Będę niecierpliwie czekał na relację z pobytu w tym apartamencie.My też zapłaciliśmy zaliczkę,jedziemy w terminie 13.07-23.07.W necie znalazłem zdjęcie tego apartamentu trochę z innej perspektywy-dołączam do postu.
smoki napisał(a):Apartament w Podgorze znajduje się w dzielnicy Caklje. Do centrum ok 2 km. My mieszkaliśmy w apartamencie 2 domy bliżej centrum, w 2007 i 2008 roku (2008-80E za 6 os). Miejsce fajne (5m do plaży), a cena za apartamenty kwestią zasobności portfela i gustu. Generalnie Calkje to spokojne i urocze miejsce.
Gryfol napisał(a):smoki napisał(a):Apartament w Podgorze znajduje się w dzielnicy Caklje. Do centrum ok 2 km. My mieszkaliśmy w apartamencie 2 domy bliżej centrum, w 2007 i 2008 roku (2008-80E za 6 os). Miejsce fajne (5m do plaży), a cena za apartamenty kwestią zasobności portfela i gustu. Generalnie Calkje to spokojne i urocze miejsce.
Mam pytanko - czy przy plaży w Caklje nie jest przypadkiem zbyt głęboko dla dzieci?
Olimpia napisał(a):Miron, w jakim terminie się wybieracie? Ja osobiście polecam Drasnice - spokojnie i ładnie. W Drasnicach mogę polecić Apartmani ALEN Grinka ROSO Hrstić , dom znajduje się przy samej plaży. W sezonie cena za apartament to około 80 euro. Właścicielka ma jeszcze drugi dom około 10 metrów od morza, tam powinno być trochę taniej.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje