napisał(a) siekierka7 » 21.01.2013 20:48
oj nie nie, to ja na pewno za przelew nie płaciłem tyle! Robiłem normalnie przez Internet. Ja płaciłem 110 Euro za cały apartament bez żadnych dopłat (oprócz klimatycznego), a byliśmy w 5 osób. Na głównej plaży od razu jak idziesz bezpośrednio z domu faktycznie jest dużo ludzi. Ja polecam jak będziesz twarzą do morza iść na plażę w lewo (tak z 2 min.) tam jest o wiele mniej ludzi, a i plaża mniej kamienista. Supermarkety są trzy Tommy (z 3 min od apartamentu) i dwa w ścisłym centrum ale nie pamiętam ich nazw, ale na bank to nie był Lidl - były mniejsze. Niestety Wi-Fi nie ma
, ew. w restauracjach, a w centrum też jest punkt zupełnie darmowego korzystania. Ręczniki były...hmm chyba po jednym na osobę czyli było ich 6 ale możliwe, że więcej niestety już nie pamiętam. Ręczników nie wymieniają, w trakcie pobytu też nie sprzątają.
Nie ma za co
rozumiem, bo też byłem w takiej sytuacji
.
EDIT: Przy otwartych drzwiach da się wytrzymać
. Ceny niestety wysokie np. w porównaniu do sąsiedniej Makarskiej, gdzie było taniej. Za piwo najtaniej chyba było ok 20 kun. Kaucji nie bierze.
Ogólnie ja jestem bardzo zadowolony i zamierzam jeszcze pojechać do Baśkiej i właśnie do tego apartamentu.