rbandula napisał(a):kobrat napisał(a):i nie chca mi go wziac na poczcie, bo nie mozna wysylac kasy w listach, juz nie wiem co robic.
Dwukrotnie wysyłałam zaliczkę listem wartościowym i za każdym razem odbiorca otrzymał przesyłkę. Opłata około 12 zł. Nie wiem, czy w Niemczech jest taka możliwość.
Co do lokalizacji - plaża blisko, rzeczywiście trochę pod górkę, ale ze wskazaniem na "trochę". Mieszkaliśmy jeszcze wyżej niż omawiany apartament (przy Tri Ceste) i żadnego dramatu nie było
no fajnie , ale ja musze zadeklarowac co jest w liscie - i jak deklaruje ze 300 euro to mi mowia ze nie wolno - to co mam wpisac , ze jakis znaczek warty 300 euro?, problem jest ze ktos moze wyjac z koperty te 300 euro i puscic go dalej - doszedl - doszedl i nie ma odszkodowania brrrrr juz nie moge. List taki kosztuje okolo 10 euro , ubezpieczony na 300euro. Napisalem wlascicielowi , ze moze zrobie ten przelew 01.07.2013 - wtedy Cro bedzie juz w UNI i zrobie przelew za free. Nie moge sie z nim dogadac ani po polsku ani po niemiecku ani po angielsku , on odpisuje - "nie ma problem , zaplac 300 masz konto , albo zaplac na poczta" he he