witam;)
napisał(a) loka » 21.03.2011 19:23
Witam, skoro Pan już zarezerwował, to dla nas już nie ma miejsca, wahaliśmy się, bo rozmysliły się nam dwie z 8 osób i zwlekaliśmy hehe
Ja też się orientowałam ta płatnością do niemieckiego banku, powiem Panu, że jak czytałam, to wszystko zależy z jakiego banku się przelewa pieniądze. Ceny za przelew wahały się od 5,10 do nawet 100zł. więc jak ktoś nie popytał w innych bankach, to przepłacał! wiadomo, że nie trzeba od razu zakładać konta, żeby zrobić przelew, można popytać znajomych kto ma w jakim banku , przelać jemu na konto odpowiednią kwotę i to on zrobi przelew. O to akurat się nie bałam, najbardziej stresowała mnie sama miejscowośc i to, jak tam rzeczywiście będzie. Ale uważam, że gdybyśmy mieli 8 osób, to na pewno już byśmy to mieli zapłacone i zaklepane!:)
Proszę się nie niepokoić, duuużo nocy spędziłam na lekturze opinii tego niemieckiego biura i myślę, że nie ma Pan powodów do obaw!
Tak czy inaczej, po powrocie czekamy na odzew z Pana strony jak tam rzeczywiście było i czy wszystko było jak nalezy;)
ja po swoich wakacjach w pięknej Chorwacji tez dam znać. Pierwszy raz Pan jedzie nie przez typowe biuro podróży?
My pierwszy raz zamierzamy w ten sposób jechać. W zeszłym roku byliśmy na wyspie Pag, również polecam miejscowość Novalja:D
Pozdrawiam!