napisał(a) kasiaa2604 » 05.07.2013 13:35
Witaj,
ja w Chorwacji byłam 4 razy ( za każdym razem Dalmacja - okolice Splitu). W tym roku, razem z chłopakiem i znajomymi wybraliśmy Rovinj. Nigdy nie byłam w tej części Chorwacji, sama jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądać. Apartament znalazłam w maju, opis i zdjęcia wydają się być bardzo dobre, zresztą po bardzo długich wymianach maili, muszę stwierdzić, iż sam właściciel jest osobą bardzo miłą. Jedyna rzecz jaka mnie niepokoi, jest odległość do plaży od apartamentu. Wg opisu i zapewnień właściciela, jest to 200m. Jednak wg mapy odległość wydaje się być dużo większa. Czy ktoś się może orientuje jak to naprawdę jest (apartament jest na samym początku ulicy Valpereri)?
A odnosząc się do Twojego pytania. ja znalazłam z tej strony
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, tylko jak wspominałam, było to w maju. Jedziemy w 4 osoby, mamy dwie oddzielne sypialnie, łazienkę, kuchnię z jadalnią w salonie i balkon. Płacimy 95euro za dobe. Znalazlam tańsze, ale ważne, że mamy już coś.
Zawsze jeździliśmy w ciemno, w tym roku wybierając Rovinj bałam się tego (zważywszy na Wlochów). ZObaczymy jak to będzie