Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament przy samej plazy .... ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
media
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) media » 27.01.2007 15:06

witam pewnie moje pytanie powtarzane jest tu czesto ale tu jest tyle odpowiedzi i sugesti ze ciezko wybrac

mam problem czy ktos moze mi polecic apartament:

- nad samym morzem
- z fajna plaza
- z miejscem zabaw dla dzieci
- i byle to nie byla wyspa

dzieki wielkie za sugestie i podpowiedzi ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

ps jesli jest ktos to szuka cos o "antonio apartament" to chetnie sluze rada

pozdrawiam
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 27.01.2007 15:28

media napisał(a):mam problem czy ktos moze mi polecic apartament:

- nad samym morzem
- z fajna plaza
- z miejscem zabaw dla dzieci
- i byle to nie byla wyspa

Zacznijmy od pierwszego punktu:)
Co wg. ciebie znaczy "nad samym morzem"
Czy 200m to jeszcze nad samym morzem ????? (to tylko przykład)

Dalej:
Co wg. ciebie znaczy ??? "fajna plaża"

Kilkanaście plaż widziałem ale miejsc zabaw dla dzieci nie zauważyłem co nie znaczy że ich nie było :) Może już jestem za stary (wnuk ma dopiero 12 dni wiec stąd moje braki )

Ostatni punkt bardzo precyzyjnie określony więc go pomijam :)

Powodzenia i mam nadzieję że jak sprecyzujesz swoje oczekiwania to otrzymasz konkretne odpowiedzi :)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
media
Plażowicz
uscislam pytania

Nieprzeczytany postnapisał(a) media » 27.01.2007 15:34

wracajac do moich pytan to

1. nad morzem - szukam czegos co jest nad samym morzem by spokojnie z dzieckiem i bezpiecznie przejsc z apartamentu na plaze, by nie byla oddzielona ulica z pedzacymi autami
2. fajna plaza to plaza na ktorej dzieci moga swobodnie wejsc do wody, nie ryzykujac ze spadna z skalek

pozdrawiam
mirek109
Cromaniak
Re: uscislam pytania

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 27.01.2007 15:44

media napisał(a):wracajac do moich pytan to

1. nad morzem - szukam czegos co jest nad samym morzem by spokojnie z dzieckiem i bezpiecznie przejsc z apartamentu na plaze, by nie byla oddzielona ulica z pedzacymi autami
2. fajna plaza to plaza na ktorej dzieci moga swobodnie wejsc do wody, nie ryzykujac ze spadna z skalek

pozdrawiam

Teraz jestem pewien że otrzymasz informacje :)
Odemnie już dostałeć w postaci linijki :)
Plaże widać a przjście na nią to 150m przez posesje właścicieli :)
Jeżeli będą cię ineresować bliższe dane to adres e-poczty jest na fotkach :):):)

Powodzenia :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.01.2007 15:49

Media - wysłałem Ci maila. :)
kinia.j
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kinia.j » 10.02.2007 14:24

witam na forum ;)

czy moge si epodlaczyc pod temat?
i poprosic rowniez o namiary, chcemy jechac my z dzieckiem bedzie miala 2,5 roku plus dziadkowie , prosze rowniez o namiary na maila...
wyjazd pierwszy raz do chorwacji, samochodem ..
jesli ktos moze polecic cos bede wdzieczna, wiadomo chodzi wlasnie o spokojne miejsce, blisko plazy do ktorej mozna spokojnie dojsc na piechote...

pozdrawiam

kinia
lewaj
Plażowicz
Kwatera w Omiś

Nieprzeczytany postnapisał(a) lewaj » 10.02.2007 16:03

Idealna dla dzieci, 100 m od morza, sam piasek bez jeżowców, przejście pod ulicą tunelem, jeśli jesteś zaintersowany -pisz
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 10.02.2007 16:13

Wysłałem Ci maila.
media
Plażowicz
dzieki wszystkim za podpowiedzi

Nieprzeczytany postnapisał(a) media » 12.02.2007 18:50

dzieki wszystkim za podpowiedzi pozdrawiam
mariusz

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone