Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament poszukiwany - okolice Omisu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
qorzen
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qorzen » 21.07.2005 10:55

Witam :) Wybieramy się we wrześniu w okolice Omisu. Może ktoś mógłby polecić jakiś apartament dla 6 osób? Zależy nam na 3 oddzielnych sypialniach z podwójnym łóżkami i 2 łazienkach + jakiś pokój dzienny i kuchnia. Mogłyby to być 2 oddzielne apartamenty. TV też by się przydała :D Gdyby ktoś miał jakieś namiary z cenami... Pozdrawiam :)
qorzen
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qorzen » 21.07.2005 16:54

Dzięki :) Ale wcześniej sam wpisałem kluczowe słowa do wyszukiwarki na forum i czytałem już info z tych linków... Chodziło mi o to, czy ktoś może podać konkretny adres sprawdzonego miejsca, które poleci z własnego doświadczenia ;)

Ponawiam więc moja prośbę :)
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 21.07.2005 22:16

No to właśnie tam ludzie podają linki do sprawdzonych kwater 8O .
No ale jeśli nie doczytałeś to mogę jeszcze raz podać link do miejsca w którym ja byłem.Mi bardzo się tam podobało.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
qorzen
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qorzen » 22.07.2005 08:49

Czytałem ;)

Ale szukam apartamentu dla 6 osób, a ten z Twojego linka wydaje się mały - tak patrząc na zdjęcia, a na stronie nie jest napisane dla ilu to osób. Chyba że 1/2 oznacza że dla połowy człowieka ;) ;)

pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 22.07.2005 20:53

My też jechaliśmy w 3 rodziny.Tam gdzie podałem link są 2 pokoje,każdy z kuchnią i łazienką oraz TV.Dla 3 rodziny gospodyni załatwiła podobny apart u sąsiadów jakieś 20 metrów od nas.
Pozdr.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 23.07.2005 12:26

A podaj swojego maila, to Ci podesle (bo w profilu nie ma) - moze Cie zainteresuje ;) Lub napisz do mnie na priva (adres w profilu).

Plumek
qorzen
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qorzen » 23.07.2005 20:18

Będę wdzięczny za każde namiary i wskazówki :)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
Gaba
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gaba » 02.08.2005 21:42

qorzen napisał(a):Witam :) Wybieramy się we wrześniu w okolice Omisu. Może ktoś mógłby polecić jakiś apartament dla 6 osób? Zależy nam na 3 oddzielnych sypialniach z podwójnym łóżkami i 2 łazienkach + jakiś pokój dzienny i kuchnia. Mogłyby to być 2 oddzielne apartamenty. TV też by się przydała :D Gdyby ktoś miał jakieś namiary z cenami... Pozdrawiam :)

Mam cos super dla Was-napisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jesli interesuje Cie miejscowo[c Trstenik.Szczerze polecam
qorzen
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qorzen » 02.08.2005 21:46

Dzięki, ale już znaleźliśmy coś interesującego w Stanici... Zaliczka wpłacona :D
Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone